čišćenje leđa

Čiščenje hrbta

Jedini način čišćenje leđa do prije uređaja Hydrafacial je bilo mehaničko čišćenje uz istiskivanje mitesera s prstima i iglicom.

Peeling i klasična mikroabrazija nisu pogodne jer se radi o prevelikoj površini. Čišćenje leđa je dosta problematično jer se klasičnim čišćenjem ne ukloni glavni problem a to je uklanjanje mrtvih slojeva kože. Upravi na leđima nalazi se najveća količina mrtve kože zbog znojenja na leđima. Svakodnevnim pranjem i bez obzira na korištenje grube četke tj peeling gela za pranje ne skine se ni približno dostatna količina mrtve kože. Osim toga na leđima zato nastaju česte gljivične infekcije koje izazivaju obično gubitak boje kože jer se gljivice hrane s mrtvom kožom. Istovremeno kod akni su česti ožiljci, pigmentacije i ostale nepravilnosti. Najčešće kod žena velik problem su pigmentacije koju nastaju grebanjem akni s prstima što se ne bi smjelo raditi. Pitanje je kako odjednom rješiti da se uklone mrtvi slojevi kože, miteseri, pore dubinske pročiste, smanje pigmentacije i ožiljci? Jednostavno pomoću uređaja Hydrafacial.

To jedini uređaj na svijetu koji čisti leđa a pri tome je tretman ugodan poput masaže. Kad bi vidjeli količinu uklonjenih mitesera a pogotovo koliko ste uklonili mrtve kože ne bi vjerovali. Šalim se pa kažem da se od uklonjene mtrve kože s leđa može uraditi ogromna torba. Ovaj tretman se posebno preporuča osobama koje imaju akne, mitesere, masnu kožu na leđima, sklonost gljivičnim infekcijama, kod pigmentacija na leđima i ožiljaka na leđima. Za čišćenje leđa dovoljan je jedan tretman, a ukoliko se treba ukloniti pigmentacija nekad treba koji tretman više ovisno o dubini pigmentacije. Isto vrijedi za ožiljke.

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

Pitajte doktora Kaliternu

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah

01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

*Vaša privatnost je apsolutno sigurna i Vaša pitanja čita isključivo doktor Kaliterna

Pitajte doktora Kaliternu