visia

Analiza obraza z napravo VISIA

Sa VISIA uređajem je moguće dobiti slike analize stanja kože sa vrlo visokom rezolucijom, sa detaljnim prikazom bora na licu, oštećenja od UV zračenja, prikazom pigmentacijskih i vaskularnih nepravilnosti (takozvani \"red & brown\" područja), stanje akna, rozacea, melasme i više.

3D slika može biti prikazana u prirodnoj boji kože, u crno-bijeloj (sivoj skali) ili u reljefnom prikazu boja. Također je moguće jedan određen dio kože prikazati kao uvećani 3 D prikaz koji je moguće rotirati u prostoru. Slike prije i poslije se mogu prikazati jedna pored druge kako bi se pratili rezulati po određenim područima i u vremenskim razmacima sa numerološkim postotkom napredka.

Kvantitativna procjena stanja kože

Analizira se stupanj pigmentacije, veličina pora, prisutnost porfirinskih depozita (bakterija), UV oštećenje kože- fotostarenje , krvožilne promjene, dubina bora, tekstura i tonus kože.

Ocjena stanja kože u odnosu na usporednu skupinu

Učinjena kvantitativna analiza Vaše kože, uspoređuje se sa prosjekom odgovarajuće dobi, spola i tipa kože. VISIA koristi najveću dostupnu bazu podataka karakteristika kože na svijetu, omogućujući usporedbu sa više stotina tisuća usporednih klijenata za svako pojedino godište, spol i boju kože.

Mogućnost ponovne usporedbe pod jednakim uvjetima

Omogućuje smislenu evoluaciju usporedbe slika u vremenskom razmaku koja je omogućena sa jednakim pozicioniranjem i standardiziranom rasvjetom.

Višestruki način promatranja

Koristeći standardno bijelo svjetlo, \"cross polarized\"blic i ultraljubičasto svjetlo omogućuje snimanje i mjerenje površinskog i ispodpovršinskog stanja kože.

3D prikaz

Moguća je 3D analiza isječka kože na bilo kojem dijelu lica što omogućuje osobito detaljan prikaz u prirodnoj boji koži, reljefnom spektru boja i sivom prikazu.

Simulacija starenja i pomlađivanja

Kroz simulaciju starenja može se klijentima prikazati proces razvoja bora i mrlja za 5-7 godina. Također je moguće prikazati proces pomlađivanja kože za 5-7 godina kroz zaglađivanje bora i uklanjanje mrlja na osnovu odgovorajućih terapija.

Sa VISIA možete simulirati učinke starenja kože za 5-7 godina u područjima mrlja i bora, kao i simulaciju mogućeg ishoda pomlađivanja kože za 5-7 godina uz određene zahvate, tretmane i preparate.

Također usporedba pojedinih fotografija u različitim vremenskim razdobljima, na osnovi takozvanih \"before\" i \"after\" slika u identičnim uvjetima i mogućnost kvantitativnog prikaza napredka predstavlja izniman temelj povjerenja klijent/doktor, pogotovo u slučajevima kada se u procesu tretiranja rade određeni tretmani (npr. IPL) sa potrebom ponavljanja u dužem razdoblju (npr.4-6 tretmana svakih 3-4 tjedna).

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

Pitajte doktora Kaliternu

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah

01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

*Vaša privatnost je apsolutno sigurna i Vaša pitanja čita isključivo doktor Kaliterna

Pitajte doktora Kaliternu