Uklanjanje  masnih nakupina s leđa i područja grudnjaka

Uklanjanje manjih masnih nakupina s leđa i područja grudnjaka

Donedavno nismo imali efikasno rješenje za uklanjanje manjih masnih nakupina na tijelu kao što su leđa ili područje grudnjaka sa strane i ispred. Radi se o manjim područjima gdje je količina masnog tkiva minimalna no često udružena s viškom kože. Kod ovakvih slučajeva nije potrebna liposukcija jer bi nastalo udubljenje kože. Cilj je uništiti masne stanice (lipoliza) koje se zatim izmokre.  

 Ne savjetuje se vaditi masne stanice iz tijela (liposukcija) zbog mogućih komplikacija. Vrlo je važno dodatno zategnuti višak kože što je i ključno za dobar rezultat. Kada se obuče haljina, tada se nažalost vide ti masni jastuci koji znatno narušavaju estetski izgled a jedino se prikriju ako obučete duge rukave ili zatvorenu haljinu.
Tjelovježba, kao ni prehrana, ne pomažu u ovom slučaju. Nažalost, isto tako možete mršaviti u velikoj mjeri ali i dalje nema efekta. Neinvazivni tretmani nisu predviđeni za tako mala područja. Klasična liposukcija ne dolazi u obzir jer je preagresivna te često zaostaju trajna udubljenja kože na tim mjestima. Injekcije Lipostabila na bazi žučnih kiselina svojedobno su bile velik napredak no, nažalost, broj tretmana je bio nepredvidiv te nisu svi pacijenti reagirali na tretman.Neki su, pak, na Lipostabil pretjerano jako reagirali. Stoga se Lipostabil sve manje koristi u tu svrhu.

AQUALYX

Najnovija injekcija za topljenje masnog tkiva koja koristi posebnu iglu te je tretman bezbolan. Koristi se produljena igla koja direktno dopire u masne stanice, tzv. intralipoterapija. Kod drugih proizvoda igle su prekratke te ne mogu doći direktno do masnih stanica. Nema oporavka. Potrebno je od 1 do 3 tretmana. Rezultati se vide nakon 30 dana te postaju sve bolji s vremenom. Nema modrica nakon tretmana.

MINIMALNO INVAZIVNI TRETMANI

Najnovija generacija uređaja koji posebnom iglom, kanilom, kontrolirano zagrijavaju potkožno tkivo u svrhu zatezanja kože i uništenja masnih stanica (lipoliza). Masne stanice se izmokre te se ne vade iz tijela. Koriste se kanile kojima se inače implicira punjač u lice. Tretman je bezbolan i radi se u lokalnoj anesteziji. Nema oporavka niti modrica. Poreban je svega jedan tretman. Rezultati se vide nakon 30 dana te postaju sve bolji s vremenom. Thermi uređaj putem radio valova zagrijava ispod kože a laseri putem optičke energije. Nema nikakvog ubrizgavanja već se koristi samo efekt topline.

Koristimo sljedeće uređaje :
- Thermi
- Lipo life
- Dynamis Spv

Pogledajte kratak video prikaz tretmana:

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

Pitajte doktora Kaliternu

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah

01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

*Vaša privatnost je apsolutno sigurna i Vaša pitanja čita isključivo doktor Kaliterna

Pitajte doktora Kaliternu