Smanjivanje i oblikovanje  stidnih  usana

Smanjivanje i oblikovanje stidnih usana

Labioplastika je kirurška metoda za smanjivanje i oblikovanje stidnih usana (velikih i malih). Donedavno je operacija bila jedina metoda za a koja se radila u lokalnoj anesteziji. Zaostaje ožiljak i uvijek postoji rizik od komplikacija, osobito krvarenja nakon zahvata. Zato je potrebno stručno raditi zahvat i biti 24 h pod nadzorom liječnika. Nakon zahvata, ponekad je moguća bol.

Zahvaljujući razvoju tehnologije više nije potrebna operacija da bi se stidne usne smanjile i oblikovale. Labioplastika je inače veoma popularan zahvat. Stidne usne mogu biti znatno povećane, što može izazvati estetski problem i gubitak samopouzdanja žene te narušavanje seksualnog života. Isto tako, svojim oblikom mogu biti deformirane. Nakon poroda dolazi do rastezanja i znatnog oštećenja stidnih usana koje su često dosta povećane i opuštene.

Primjena radiovalova u svrhu smanjivanja i oblikovanja stidnih usana je velik napredak i pomoć. Tretman je za razliku od operacije potpuno bezbolan, bez oporavka i ikakvih rizika. Nema oporavka. Potreban je 1 do 3 tretmana a rezultati postaju sve bolji s vremenom. Radiovalovi zbog jakog efekta zagrijavanja izazivaju jak efekt zatezanja tj. smanjivanja stidnih usana uz efekt oblikovanja. Stidne usne postanu znatno čvršće, manje zadebljanje i zategnute.

Ovaj tretman se posebno preporuča nakon poroda jer svaki daljnji porod znatno oštećuje stidne usne zbog čega se teže doživljava orgazam. Tretman omogućuje znatno lakše postizanje orgazma te popravljanje kvalitete orgazma. Savjetuje se uvijek nakon poroda uraditi jedan tretman preventivno. Radiovalovi potiču razvoj novog kolagena uz jak efekt zagrijavanja. Izvođenje ovog tretmana se savjetuje u slučaju nezadovoljstva zbog oblika tj. veličine stidnih usana neovisno o porodu. 

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

Pitajte doktora Kaliternu

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah

01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

*Vaša privatnost je apsolutno sigurna i Vaša pitanja čita isključivo doktor Kaliterna

Pitajte doktora Kaliternu