Posebne ponude

Osvježite i pomladite svoju kožu pomoću mezoterapije!

POSEBNA PONUDA: - 30% (cijena ovisi o vrsti seruma)

MED VISAGE: Očuvajte mladolik izgled lica!

POSEBNA PONUDA: 1.400,00 kn 1.000,00 kn

Tretman je namijenjen osobama između 25 i 40 godina koje žele zadržati mladolik izgled lica i prevenirati starenje. Poznato je kako je ključ očuvanja mladolikog izgleda zapravo djelovanje na prevenciju starenja, stoga je tretman idealan za osobe koje su prošle 25. godinu života kada su bore krenule polako u formaciju.

CRYO FACE RF: ključ za trenutno pomlađivanje lica

POSEBNA PONUDA: - 20% (cijena ovisi o regiji lica)

Cryo Face RF je među najnovijim uređajima koji služi za pomlađivanje prevenciju starenja – koristi snagu i efikasnost dviju kombiniranih tehnologija Hyper Pulsed RF i hlađenje, a u borbi protiv znakova starenja lica tretman učinkovito zaglađuje bore i smanjuje gubitak kože.

PRP tretman Meso Pen tehnologijom - 1800 kn

Tretman krvnom plazmom (PRP) iz koje se posebnom tehnologijom izdvajaju faktori rasta regenerira i poboljšava rad stanica uz izuzetno jak efekt obnove i pomlađivanja kože.

Oblikovanje manjih regija uz uklanjanje masnih naslaga uređajima ONDA i DELINEA

Tretmani ONDA i DELINEA uređajima pogodni su za manje regija na tijelu i odličan su odabir kod zatezanja viška kože, uklanjanja celulita, smanjenje manjih masnih nakupina te pravilnog oblikovanja manjih regija tijela i mišića. Kod tretmana nije potrebno vrijeme oporavka.

Paket oblikovanja tijela uz Venus Legacy ili Med Contour Multipower - 5.800 kn

Neinvazivno oblikovanje tijela popularnim uređajima Med Contour Multipower i Venus Legacy, godinama su najtraženiji tretmani u borbi protiv celulita, masnih naslaga i viška kože.

Jedino u poliklinici Poliderma, po najpovoljnijoj cijeni pronađite najučinkovitije uređaje na jednom mjestu: Venus Legacy i Med Contour Multipower. 

Prevencija starenja i čišćenje lica uz Med Visage i HydraFacial - 1400 kn

Kod tretmana Med Visage, koristi se uređaj Med Contour Multipower s nastavkom za Facelift poznatijim kao Med Visage koji djeluje na principu ultrazvuka što potiče razvoj novog kolagena.

Potom se lice tretira HydraFacial tehnologijom. Pore lica dubinski se čiste, miteseri uklanjaju, ten postaje ujednačen a znakovi starenja se zaustavljaju. Lice izgleda svježije, koža postaje mekša i zaglađenija na dodir a pore postaju manje primjetne.

Laserska epilacija uređajem Thunder MT: noge + bikini - 2500 kn

Kvaliteta rezultati koje je omogućio laser Thunder MT za trajno uklanjanje dlaka ne prestaje oduševljavati brojne zadovoljne korisnike koji su imali priliku isprobati njegovu efikasnost. Bezbolno i bez crvenila.

Black Peel tretman za čišćenje i pomlađivanje lica - 1500 kn

Black Peel je neinvazivni laserski tretman kože koji koristi vrhunske kvalitete ugljika za brz i bezbolan piling, čišćenje, zatezanje pora, posvjetljivanje tona kože te aktivaciju dubinskog pomlađivanja kože koja postaje glatka, ispupčena i blistava. Tretman uklanja mrtve stanice kože, nečistoće i ulja.

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

Pitajte doktora Kaliternu

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah

01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

*Vaša privatnost je apsolutno sigurna i Vaša pitanja čita isključivo doktor Kaliterna

Pitajte doktora Kaliternu