Blog

Novo u Polidermi: Pomlađivanje primjenom egzosoma

16. september, 2020.

Što su egzosomi i zašto predstavljaju inovaciju u regenerativnoj medicini?

Lasersko skeniranje tijela ključ prevencije razvoja bolesti i očuvanja zdravlja

10. september, 2020.

Glavni problem nove medicine je što djeluje kasno jer djeluje, uglavnom, kada se bolest već razvila. Većinom je potrebna vidljiva, organska promjena da se bolest ustanovi, a tada je već kasno. I to je jedan od velikih problema današnje moderne medicine na mnogim područjima. U tu svrhu rade se preventivni pregledi koji pokušavaju uočiti bolesti prije nego li se razvije, no postoji li mogućnost da predvidimo nadolazeće oboljenje?

Što je autofagija i kako ju provodi tretman ozonoterapije?

8. september, 2020.

Kako bi organizam normalno funkcionirao, potrebno je da bude u besprijekornom stanju. Velika zapreka na tom putu, koji je zapravo bitan za ljepotu i zdravlje je da se oštećene, mrtve stanice zamijeni s novim stanicama koje normalno obnavljaju stanicu.

Vodič kroz infuzije za mršavljenje

31. avgust, 2020.

Novogodišnje rezolucije teško je održavati. Obitelj, prijatelji, posao i odgovornosti mogu vam ometati. Nemate dovoljno vremena u danu za vježbanje i ne osjećate se uvijek dobro. Razumijemo! No, kako održavati svoju novogodišnju rezoluciju u ovoj sve stresnijoj novoj godini? Ne brinite, rješenja postoje i da, mogu vam pomoći izgubiti kilograme!

Vodič kroz infuzije za imunitet

31. avgust, 2020.

S vremenom, obaveze u svakodnevnom životu mogu oslabiti čak i najjači imunološki sustav. Srećom, zdravlje imunološkog sustava možete podržati intravenoznom terapijom.

U kombinaciji s našim savjetima i tehnikama za jačanje imunološkog sustava možete uživati ​​u danima ispunjenim energijom - čak i usred sezone prehlade i gripe!

Vodič kroz infuzije za detoksikaciju organizma

29. avgust, 2020.

Osjećate li potišteno, umorno ili iscrpljeno? Fokusirate li se teško ili osjećate kako vam pamćenje ne funkcionira kako treba i jesu li vaši pokušaji mršavljenja zastali unatoč vašim naporima?

Na što trebamo pripaziti pri tretmanima aplikacije dermalnih punjača?

Manje je poznata činjenica da kod nestručne aplikacije dermalnih punjača postoje veliki rizici raznih komplikacija. Kako biste ih izbjegli, pročitajte savjete našeg stručnog medicinskog tima!

Infuzije

Energija i vitalnost imperativ su u svakoj situaciji - stoga ne čudi kako su infuzije, odnosno intravenozne terapije, ostvarile svjetsku popularnost u tako kratkom vremenu.

Kako koža reagira na stres i kada treba potražiti pomoć?

U današnje vrijeme, nitko od nas ne može izbjeći stres. Bilo da je on uzrokovan poslom, obiteljskim problemima ili nečim drugim, on je nažalost dio naše svakodnevice. S obzirom da je on dio našeg života, jedino na što možemo utjecati je način na koji se nosimo s njim. 

Akne: problem zapadnog svijeta koji se jedino u Polidermi rješava najmodernijim tehnologijama

Progovarajući o problemu akni, zapravo progovaramo o posljedicama jednog od najvećih, a manje vidljivih problema zapadnog društva, odnosno kako se kolokvijalno naziva – zapadnog svijeta. 

Uzroci, simptomi i liječenje psorijaze

Psorijaza je kronično autoimuno stanje koje uzrokuje brzo nakupljanje stanica kože. Ovo nakupljanje stanica uzrokuje nakupljanje na površini kože. Upala i crvenilo u područjima zahvaćenim psorijazom poprilično su česti. Tipične psorijatične ljuske su bjelkasto-sive i razvijaju se u debelim crvenim mrljama. Ponekad te nakupine popucaju i prokrvare. 

Kako izabrati najbolji tretman za uklanjanje akni i o čemu to ovisi?

29. april, 2019.

Akne su najčešće stanje kože koje većina ljudi razvije u tinejdžerskoj dobi dok prolaze kroz hormonalne promjene. Akne mogu biti blagoga oblika (povremeni prištići), umjerene (upalni prištići), ili u teškom obliku (ciste). Njihovo liječenje ovisi o težini stanja.

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

Pitajte doktora Kaliternu

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah

01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

*Vaša privatnost je apsolutno sigurna i Vaša pitanja čita isključivo doktor Kaliterna

Pitajte doktora Kaliternu