ellanse tekući lifting lica

Tekući lifting lica - liquid face lift

Starenje nije ništa drugo do li gubitak volumena uslijed smanjenja potkožnog masnog tkiva uz smanjenje lubanje. Pri tome dolazi do premještanja masnih nakupina, osobito u donjem dijelu lica i ispod donjih kapaka. Mišići postaju kraći i napeti, što dodatno stvara bore.

Najbolji primjer koji opisuje starenje bi bila ispuhana lopta, koju ako napumpate zrakom, vratite u prvotno stanje. Isto tako je s licem da mu se povrati volumen. U tu svrhu se koriste punjači tj. dermalni fileri na bazi hijaluronske kiseline, vlastito masno tkivo i biostimulatori kolagena. Vlastito masno tkivo je najbolje ali ima ograničenja oko primjena jer se u pojedine regije ne može davati. Punjači tj. dermalni fileri od hijaluronske kiseline traju oko dvije godine. Stoga, najzanimljivija opcija su biostimulatori kolagena, tj. prirodne tvari dobivene laboratorijskim putem, koje se 100% razgrađuju i uklanjaju iz tijela.

Posebno izdvajamo Ellanse koji može trajati ovisno o obliku, 1, 2 , 3 ili 4 godine. Zamislite jedan tretman koji traje 4 godine a uz to daje prirodan izgled. Gotovo da nema regije koja se ne smije tretirati Ellanseom.Tekući face lifting je najbolja opcija za ljude koji žele zadržati mladenački, prirodan izgled preko noći, bez oporavka. Idealni kandidati imaju očuvane crte lica i lice nije previše spušteno. Odmah nakon tretmana dobije se wow efekt! Što je najvažnije, efekt tretmana nije tako drastičan i neprirodan da bi itko iz vaše okoline primjetio, ali ono što će definitivno svi primjetiti jest to da izgledate odmorno, svježe i blistavije.

Kod ove vrste tretmana tretira se cijelo lice: čelo, obrve, obrazi, donja čeljust, područje kuteva usana s usnama uz nadusnice, sljepoočnice, nos i čelo. Znatna prednost ovog tretmana jest ta da su većinom dovoljna samo 2 ml Ellansea što je ekvivalent 8 do 10 ml punjača hijaluronske kiseline tj. dermalnog filera. To je ujedno velika financijska ušteda.

Odmah dobijete svježi i mladenački izgled. Modrice su jako rijetke te gotovo da nema oporavka. Koriste se duge igle tzv. kanile koji se primjenjuju na cijelo lice gdje je potrebno. Ovaj tretman najbolje korigira sljepoočnice, što je vrlo važno jer upravo u toj regiji lice počinje padati. Ellanse ima najveću gustoću te daje najviše volumena uz najjači lifting efekt. Sve navedeno jasno upćuje da se ovim tretmanom najbolje oblikuje lice. Rezultati se uspoređuju s operacijom, dok se prirodan izgled zadržava. Pri tome se tretira cijelo lice ravnomjerno, što nije moguće ni s jednim drugim tretmanom. Da ne govorimo da pored podizanja vrha nosa možemo nos, savršeno i to nekirurškim putem, oblikovati. Čak se i rubovi usana mogu oblikovati.

Stoga je ovo, možemo reći, najatraktivniji tretman lica. Još kad zamislite da efekt traje 4 godine, sve vam je jasno.

PREDNOST BIOSTIMULATORA KOLAGENA – ELLANSÉ, U ODNOSU NA PUNJAČE NA BAZI HIJALURONSKE KISELINE

  • prema svojim karakteristikama, označavaju potpuno novi trend oblikovanja lica
  • imaju znatno jači efekt poticanja proizvodnje kolagena i jači efekt obnove kože
  • znatno jači lifting efekt i bolje oblikovanje lica
  • zbog veće gustoće, 1 ml Ellansé biostimulatora zamjenjuje 3 do 4 ml punjača hijaluronske kiseline
  • 1 do 2ml dovoljno je za cijelo lice
  • efekt traje do 4 godine
  • mogućnost odabira trajanja efekta po obliku Ellansé biostimulatora po godinama : 1, 2, 3, i 4 godine
  • prirodniji na dodir
  • daje znatno prirodniji izgled lica

Pogledajte video svjedočenje tretmana:

For treatment information or a quick appointment call 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Describe your condition to doctor Kaliterna or send him a photograph and he will respond with an expert opinion and a solution.

Ask doctor Kaliterna

For treatment information or a quick appointment call

01/4828-961

Free online consultations

Describe your condition to doctor Kaliterna or send him a photograph and he will respond with an expert opinion and a solution.

*Your privacy is completely respected and Your messages will be read exclusively by doctor Kaliterna

Ask doctor Kaliterna