Podizanje grudi

Podizanje i korekcija grudi

U tretmanu tijela kojim je moguće podići, tj. zategnuti, grudi koristi se kanila, posebna igla, koja kontrolirano zagrijava potkožno masno tkivo pomoću optičke energije (laser) ili radio valova (Thermi), u svrhu stvaranja novog kolagena i zatezanja kože uslijed čega se podižu grudi. Potrebno je uraditi jedan tretman koji se radi u lokalnoj anesteziji te nije bolan. 

Važno je napomenuti da se same grudi ne tretiraju, već dekolte i područje iznad grudi. Na taj je način efekt podizanja grudi bolje izražen. S tretmanom se istovremeno pomlađuje dekolte što nije moguće odvojiti zbog povezanosti regija. U području pazuha s prednje strane na mjesto gdje dolazi naramenica grudnjaka, uvodi se kanila. Po želji, istovremeno se može ukloniti masni jastučić u tom području, što je potrebno napomenuti prije tretmana.

KOME SE SAVJETUJE TRETMAN?

Tretman se savjetuje ženama koje nemaju jako spuštene niti prevelike grudi. Nema ograničenje u kojoj se dobi može uraditi tretman. Posebno se savjetuje nakon poroda kako bi se spriječilo daljnje spuštanje grudi prije iduće trudnoće.

KOJI SU OČEKIVANI REZULTATI TRETMANA?

U prosjeku, grudi se podignu od 1 do 3 cm, no to nije moguće točno predvidjeti. Pored podizanja, grudi dobiju punoću, tj. korigira se i sam oblik grudi ovisno veličini i položaju. Prvi rezultati se obično vide 30 dana nakon tretmana. Vremenom rezultati postaju sve bolji i bolji. Kolagen se razvija 12 mjeseci te se tada može vidjeti konačni efekt. Nakon tretmana nema oporavka te nije potrebno strogo mirovanje. Većinom nema modrica ili nastaju rijetko te traju par dana. Isto tako nema ni ožiljaka. Tretman ne utječe na zdravlje jer se ne tretiraju same grudi.

For treatment information or a quick appointment call 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Describe your condition to doctor Kaliterna or send him a photograph and he will respond with an expert opinion and a solution.

Ask doctor Kaliterna

For treatment information or a quick appointment call

01/4828-961

Free online consultations

Describe your condition to doctor Kaliterna or send him a photograph and he will respond with an expert opinion and a solution.

*Your privacy is completely respected and Your messages will be read exclusively by doctor Kaliterna

Ask doctor Kaliterna