Underneath eye circles and bags treatment

Q Switch Neodimium YAG laser

Do danas je napisano malo toga o podočnjacima. O njima ne znamo baš mnogo, osim da su jako čest estetski problem koji se teško uklanja. Mnogim osobama predstavljaju velik problem, kako na emocionalnom tako i na poslovnom planu, jer su jako izraženi i teško se prikrivaju. Jutarnji pogled u ogledalo predstavlja svakodnevnu mučnu i bolnu rutinu, a podrazumijeva se i prikrivanje podočnjaka tonama pudera ili naočalama. Crni kolutovi još se nekako prikriju, ali nikako natečenost ispod očiju. Podočnjaci daju izgled umora, bolesti, iscpljenosti i starosti. Najčešće daju dojam neispavanosti što otežava svakodnevno funkcioniranje na poslu. Još je gore kad vas svakodnevno pitaju jeste li prošlu noć tulumarili te objašnjavati da niste.

Ova vrsta lasera savjetuje se kod pigmentiranih podočnjaka obilježenih sa tamnom pigmentacijom kao posljedica alergija ili djelovanja sunca. Laser razbija pigment i ublažava pigmentaciju. Koristi se samostalno ili u kombinaciji sa drugim laserima. Tretman je bezbolan i bez oporavka.

For treatment information or a quick appointment call 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Describe your condition to doctor Kaliterna or send him a photograph and he will respond with an expert opinion and a solution.

Ask doctor Kaliterna

For treatment information or a quick appointment call

01/4828-961

Free online consultations

Describe your condition to doctor Kaliterna or send him a photograph and he will respond with an expert opinion and a solution.

*Your privacy is completely respected and Your messages will be read exclusively by doctor Kaliterna

Ask doctor Kaliterna