PREDSTAVLJAMO VAM CRYO FACE RF: Najnovije rješenje za instantno pomlađivanje kože lica

PREDSTAVLJAMO VAM CRYO FACE RF: Najnovije rješenje za instantno pomlađivanje kože lica

Upoznajte novi uređaj Poliklinike Poliderma te isprobajte njegove čari koje stvaraju rezultate zategnutog lica već nakon jednog tretmana!

NAJNOVIJI TRETMAN U POLIDERMI!

Cryo Face RF je najnoviji uređaj koji služi za pomlađivanje lica i prevenciju starenja – razvoj bora i ublažavanje postojećih bora. To je najsuvremeniji uređaj za pomlađivanje kože lica koji koristi snagu i efikasnost dviju kombiniranih tehnologija - Hyper Pulsed RF i hlađenje, a u borbi protiv znakova starenja lica tretman učinkovito zaglađuje bore i smanjuje gubitak kože.
Pomoću dva RF držača, CryoFace RF može tretirati cijelo lice i usredotočiti svoje djelovanje upravo na periokularna i perilabijalna područja te zahvaljujući specifičnoj veličini i obliku, omogućava intenzivnije i preciznije djelovanje na bore.

RF standardni priručnik dostupan je za izvođenje kompletnih tretmana na velikim površinama, kao što su lice, vrat i dekolte, kako bi se odmah poboljšala tekstura kože, ton i jasnoća.

S njim se mogu tretirati:

 • čelo,
 • obrve, 
 • kapci, 
 • kesice i bore oko očiju, 
 • nazolabijalne bore, 
 • bore nadusnice i 
 • bore u kutevima usana.

Sam tretman opisuje se kao topla masaža gdje se radiovalovima potiče razvoj novog kolagena i efekt zatezanja, a potom se vrši hlađenje kao dodatni stimulator za što bolji efekt.

KOJE SU PREDNOSTI TRETMANA CRYO FACE RF?

Ovisno o stanju kože i pacijentovim željama, potrebno je tri do šest tretmana koji se ponavljaju svakih sedam do 20 dana.

 • Tretman ne zahtjeva vrijeme oporavka,
 • Rezultati su vidljivi tokom cijele godine,
 • Tretman traje samo 20 minuta,
 • Tretman je bezbolan 

KOME JE NAMIJENJEN TRETMAN CRYO FACE RF?

Tretman se posebice savjetuje osobama koje obiteljski imaju sklonost bržem razvoju bora na licu te se preporučuje otići na tretman prije nego su se bore razvile. Tretman je pogodan za tretiranje manjih do jače izraženih bora. Već nakon prvog tretmana vidljivi su fantastični rezultati zaglađivanja i zatezanja kože.

Pogledajte rezultate nakon samo jednog tretmana u poliklinici Poliderma:

U videu pogledajte kratki prikaz tretmana CRYO FACE RF:

Usporite starenje svog lica i pružite mu mladolik izgled u samo nekoliko tretmana! Svoj termin možete rezervirati putem web stranice www.poliderma.hr ili telefonom na broj 01 4828 961.

For treatment information or a quick appointment call 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Describe your condition to doctor Kaliterna or send him a photograph and he will respond with an expert opinion and a solution.

Ask doctor Kaliterna

For treatment information or a quick appointment call

01/4828-961

Free online consultations

Describe your condition to doctor Kaliterna or send him a photograph and he will respond with an expert opinion and a solution.

*Your privacy is completely respected and Your messages will be read exclusively by doctor Kaliterna

Ask doctor Kaliterna