Prirodni proces eliminacije oslobođenih masnih stanica

Ovo je najkompletnija platforma do sada za oblikovanje lica i tijela, jer osim što smanjuje obujam tijela sada je moguće i snažno zatezanje kože, lica i tijela. 

Rezultati se većinom vide vrlo brzo na početku ili tijekom tretmana te postaju sve jače izraženi narednih 6 mjeseci nakon zadnjeg tretmana. Tijekom tretmana celulita moguća su pogoršanja u smislu da se vidi jače narančina kora ili nepravilnosti kože jer se topi površni celulit. Ne treba paničariti jer to vrlo brzo prolazi samo od sebe. Potrebno je znati da ovo nije tretman za mršavljenje već za oblikovanje tijela tj. smanjenje obujma. Kako bi rezultati bili što bolji, savjetuje se držati uputa o prehrani. 

Ono što je važno znati o djelovanju nove Med Contour platforme jest da ultrazvuk daje nezamjenjive rezultate u terapiji celulita i masnih naslaga. Tretman djeluje na uzroke, što znači da razbija membranu masnih stanica i oslobađa njihov sadržaj, uslijed čega je vrlo važno piti dosta tekućine kako bi se tijelo pročistilo kroz mokraću. Osnova u uklanjanju celulita jest razbijanje vezivnih vlakana, a upravo se to postiže ovim tretmanom, što ga i čini učinkovitim. Limfna drenaža koja slijedi nakon ultrazvuka od izuzetnog je značaja za eliminaciju oslobođenih masti, pospješuje cirkulaciju i eliminaciju viška tekućine, osobito kod celulita. Kroz prirodni proces organizma ovaj višak masnih kiselina i triglicerida se eliminira iz tijela, a limfna drenaža također uvelike olakšava ovaj proces eliminacije. Rezultat je gubitak omjera koji se mjeri u centimetrima i eliminacija celulita. Prema iskustvima pacijenata, rezultati su vidljivi već nakon samo jednog tretmana. 

For treatment information or a quick appointment call 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Describe your condition to doctor Kaliterna or send him a photograph and he will respond with an expert opinion and a solution.

Ask doctor Kaliterna

For treatment information or a quick appointment call

01/4828-961

Free online consultations

Describe your condition to doctor Kaliterna or send him a photograph and he will respond with an expert opinion and a solution.

*Your privacy is completely respected and Your messages will be read exclusively by doctor Kaliterna

Ask doctor Kaliterna