Femi tight – revolucija u laserskom ne agresivnom pomlađivanju kože

femi tight neablativni co2 laser - pomlađivanje vrata, lica i dekoltea

Laser CO2 je poznat po tome što daje jako dobre rezultate ali je izrazito agresivan te iziskuje dug oporavak i brojne komplikacije. Razlog tome je što CO2 laser u cijelosti oštećuje površinu kože. Kako bi zadržali dobre rezultate, bez dugog oporavka, komplikacija i ne agresivnosti tretmana, urađen je frakcijski CO2 laser. Frakcijski CO2 laser radi mikroskopska oštećenja ispod kože, zbog čega nije agresivan. Zadnja faza razvoja CO2 lasera je tzv. Femi Tight kojim se koža ne oštećuje nego se koristi toplina u svrhu zagrijavanja potkožnog tkiva, što ima jak efekt pomlađivanja, stvaranja novog kolagena i učvršćivanja kože

Femi Tight je 100% neagresivan tretman te predstavlja jednu od najvećih novosti u svijetu pomlađivanja kože laserima.

Ovo zaključujemo prvenstveno prema rezultatima koji se mogu mjeriti s onima agresivnijih tretmana.

KAKO IZGLEDA TRETMAN FEMI TIGHT TE ŠTO NJIME POSTIŽEMO?

Donedavno je bilo nezamislivo imati ovako dobre rezultate neagresivnim metodama. Isto tako je bilo nezamislivo da CO2 može biti ne agresivan laser. Sam tretman Femi tight je bezbolan i bez oporavka. Za vrijeme tretmana osjećate samo toplinu. Cilj je da s toplinom potaknete razvoj novog kolagena. Uslijed efekta zagrijavanja dolazi do zatezanja tj učvršćivanja kože. Odmah nakon tretmana koža bude meka i nježna kao svila, a lice poprimi svjež izgled poput onog nakon kvalitetnog sna. Rezultati postaju sve bolji vremenom.

Posebnim nastavkom prelazi se iznad kože u svrhu kontroliranog zagrijavanja. Tretman se može izvoditi tijekom cijele godine pa i ljeti na tamnoj koži, što je velika prednost. Potrebno je uraditi 1 do 3 tretmana, ovisno o stanju kože i regije. Razmak između tretmana je 2 do 4 tjedna. S Femi Tight-om se tretira cijelo lice, kapci, vrat i dekolte. Tretman možete obaviti i u pauzi na poslu. Nakon tretmana nema nikakvih ograničenja, možete odmah nazad na posao ili plažu. Koža izgleda svježe i odmorno te nema potrebe za nanošenjem pudera. Tretman se savjetuje kao prevencija starenja te kako bi zadržali prirodan i svjež izgled.

!! Tretman se može izvoditi tijekom cijele godine pa i ljeti na tamnoj koži !!
KOME SE PREPORUČA TRETMAN?

Savjetuje se osobama od 30. do 50. godine života, bez obzira na spol. Preporučuje se za kožu koja je početno do blaže oštećena bez znakova spuštanja lica. Pored svih prednosti tretmana, posebno ističemo tu, da se odjednom tretira područje kapaka (podizanje kapaka) ili zatezanje vrata uz učvršćenje podbratka.

Sudeći prema svemu navedenom, te prema rezultatima, Femi tight će biti je jedan od najpopularnijih tretmana pomlađivanja kože lica, vrata i dekoltea.

For treatment information or a quick appointment call 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Describe your condition to doctor Kaliterna or send him a photograph and he will respond with an expert opinion and a solution.

Ask doctor Kaliterna

For treatment information or a quick appointment call

01/4828-961

Free online consultations

Describe your condition to doctor Kaliterna or send him a photograph and he will respond with an expert opinion and a solution.

*Your privacy is completely respected and Your messages will be read exclusively by doctor Kaliterna

Ask doctor Kaliterna