Savjeti tima

Stručni tim poliklinike Poliderma svojim individualiziranim pristupom svakom klijentu stoji na raspolaganju za sva pitanja i nedoumice. Stručnost i profesionalizam naš su imperativ. Konstantno educiranje i informiranje osoblja, ključ je stručnosti i kompetencije naših djelatnika, a prepoznavanje potreba za određenom edukacijom, i napor za poboljšanjem usluge naša su misija. Medicinska struka u sinergiji s bogatim znanjem i iskustvom u praksi te radu s najnovijom tehnologijom, najbolje su reference našeg stručnog tima. Stoga u svakom trenu možete biti sigurni i prepustiti se stručnosti za najbolje rezultatepod liječničkim nadzorom. U ovoj rubrici moći ćete pročitati upute i savjete koji bi vas mogli zanimati i biti vam od koristi, a usko su povezane s dermatologijom i venerologijom. Također, ovdje se možete informirati kroz povezane vijesti u kontekstu pojedinih tretmana, sve što biste trebali znati o tretmanima tijekom izvođenja tretmana i nakon izvođenja istog. Budite slobodni obratiti nam se za sve dodatne informacije.

Kako zaštititi kožu od sunca

Zaštita kože od sunca započinje postupnim izlaganjem suncu. Preporučamo 5-10 minuta u kasnopopodnevnim satima, te svaki dan postepeno pružavanje vremena boravka na suncu. Također, svakim danom postepeno i ranije izlaganje suncu. Osobe koje imaju samonkontrolu, nemaju puno madeža ili tumor kože a lako potamne, mogu nekoliko puta otići u solarij na par minuta. Da bi nas koža bolje čuvala od sunca, potrebno je ukloniti mrtvi površinski sloj kože jer na taj način koža lakše odeblja te bolje štiti od sunca.

Tretman za pripremu kože na ljeto

Koža se ljeti više masti što dodatno začepljuje pore. Ujedno dolazi do zadebljanja kože kako bi se bolje branila od sunca tj. UV zraka. Zbog svega navedenog, posljedično dolazi do zagušenja kože. Kreme ne mogu dopirati do površine kože što znači da ne mogu ni djelovati. Prilikom svakog nanošenja kreme, stavljamo sloj na sloj čime se dodatno začepljuje koža. Koža se guši i ne dobiva potrebnu vlažnost. Zbog toga je sklonija bržem oštećenju i starenju jer ne dobiva potrebnu vlažnost uz hranjive sastojke. 

For treatment information or a quick appointment call 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Describe your condition to doctor Kaliterna or send him a photograph and he will respond with an expert opinion and a solution.

Ask doctor Kaliterna

For treatment information or a quick appointment call

01/4828-961

Free online consultations

Describe your condition to doctor Kaliterna or send him a photograph and he will respond with an expert opinion and a solution.

*Your privacy is completely respected and Your messages will be read exclusively by doctor Kaliterna

Ask doctor Kaliterna