Antiage koktel MESOPEN uređajem + HYDRAFACIAL

Antiage koktel MESOPEN uređajem + HYDRAFACIAL

Tretman koji će koži vratiti porcualnski sjaj i vratiti osmjeh na lice.  Iskoristite posebnu blagdansku ponudu u Polidermi! 

HydraFacial najefikasniji je uređaj za dubinsko čišćenje lica i pora koji ne zahtjeva oporavak i crvenilo. Kako bi koža disala, važno je dubinski očistiti pore i ukloniti sloj mrtve kože s površine lica što u protivnom ne pruža potreban zrak koži.

Kako djeluje Hydrafacial uređaj? 

Ovaj uređaj koristi novu tehnologiju namijenjenu dubinskom čišćenju kože popularnom pod nazivom  mikrodermoabrazija, a ona kroz poseban nastavak HydraFacial uređaja obogaćuje kožu kisikom, vodom i vitaminima. Njime se temeljito očisti lice, nestanu nečistoće iz pora i skida se mrtvi sloj kože, što kožu čini u potpunosti čistom bezbolnim tretmanom.

Kako djeluje Mesopen uređaj? 

Mesopen je uređaj koji ima kontrolu dubine prodora iglica ispod kože u svrhu biostimulacije i  izazivanja mikroskopskog oštećenja kože, što je poticaj organizmu na samoobnovu te samim time i pomlađivanje. Nakon Hydrafaciala, istovremeno se Mesopenom stvaraju mikrooštećenja i ujedno se, na ista oštećenja,  aplicira photoaging solution, tj. kombinacija vitamica C, hijaluronske kiseline i taurina koji se koristi kao antioksidans te smanjuje izlučivanje imunoloških stanica a u svrhu pomlađivanja lica i postizanja sjajnog, zdravog i blistavog izgleda. 

CIJENA TRETMANA: 1 500,00 kn

Koje su prednosti ovakvog tretmana? 

Iskoristite posebnu ponudu u Polidermi i predbilježite se za svoj termin na broj 01 4828 961 ili putem web stranice www.poliderma.hr . Ponudu možete iskoristiti do 15. siječnja 2020. godine.

For treatment information or a quick appointment call 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Describe your condition to doctor Kaliterna or send him a photograph and he will respond with an expert opinion and a solution.

Ask doctor Kaliterna

For treatment information or a quick appointment call

01/4828-961

Free online consultations

Describe your condition to doctor Kaliterna or send him a photograph and he will respond with an expert opinion and a solution.

*Your privacy is completely respected and Your messages will be read exclusively by doctor Kaliterna

Ask doctor Kaliterna