Hvala cijeloj ekipi poliklinike

Poštovani, htjela sam se samo zahvaliti na vrlo ugodnoj suradnji sa djelatnicima poliklinike Poliderma.

Naime, osoblje je vrlo stručno u onome što rade, a i susretljivo i ljubazno. Prije svakog tretmana dobijete objašnjenje što će vam se raditi, što možete očekivati nakon tretmana i upute što i kako trebate raditi nakon tretmana. Ništa ne prepuštaju slučaju, vrlo stručno sve objasne i strpljivo odgovaraju na sva pitanja.

Ja sam osobno vrlo zadovoljna rezultatima tretmana laserom (uklanjanje ožiljaka od akni). Radila sam nekoliko tretmana (kombinacije a različitim laserima), doktor Dinko Kaliterna je odredio svaki puta kojim laserom je trebalo raditi i koji će dati nabolje rezultate. Priznajem da sam jako zadovoljna i da bih ga svakome preporučila.

Nakon takvih tretmana lice nekoliko dana izgleda poprilično loše i može se dogoditi da se pacijenti (kao i ja) malo uplaše, ali zato i doktor i sestre daju dodatna objašnjenja i upute što i kako raditi, u bilo koje doba su bili na raspolaganju te sam im na tome vrlo zahvalna !!

Moje veliko hvala cijeloj ekipi poliklinike Poliderma i svakako im se namjeravam opet obratiti !!

Marjana Radović

For treatment information or a quick appointment call 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Describe your condition to doctor Kaliterna or send him a photograph and he will respond with an expert opinion and a solution.

Ask doctor Kaliterna

For treatment information or a quick appointment call

01/4828-961

Free online consultations

Describe your condition to doctor Kaliterna or send him a photograph and he will respond with an expert opinion and a solution.

*Your privacy is completely respected and Your messages will be read exclusively by doctor Kaliterna

Ask doctor Kaliterna