Kozmetika

Wed, 13. 6. 2018.

WHITE SKIN 2 - WHITENING LINE

Ublažavanje pigmentacija i ujednačavanje tena - Whiteskin 2

Krema White Skin 1 za ublažavanje pigmentacija i ujednačavanje tena, jedna je od najprodavanijih krema iz kozmetičke linije My Skin by Dr. Kaliterna. Razlog tome je to što je dokazano učinkovita i to već u prvih nekoliko tjedana primjene. Krema White Skin 2 namijenjena je održavanju rezultata postignutih primjenom kreme White Skin 1, a za razliku od nje, White Skin 2 se nanosi tokom dana.

Iako se krema White Skin 2 koristi za održavanje postignutog rezultata nakon korištenja kreme White skin 1, može se koristiti i neovisno o njoj. White skin 2 potiče pomlađivanje kože i ujednačavanje tena. Pogodna je za sve tipove kože a koristi se i ljeti. Ne sadrži zabranjeni hidrokinon.

Krema potiče detoksikaciju kože te može doći do prolaznog peckanja kao posljedice čišćenja kože od štetnih tvari ili može izbiti pokoji prišt, što brzo prolazi.

Jedan od jakih anti age efekata kreme temelji na tome da sprijevača glikolizaciju tj. vezanje šećera na bjelančevine, što inače znatno potiče starenje. Krema se nanosi 1 do 2 puta dnevno te može biti podloga za puder. Za što bolji rezultat, savjetuje se svakodnevno nošenje pudera ili tonirane zaštitne kreme protiv sunca. Preporučuje se čišćenje lica mlijekom iz Whitening linije.

For treatment information or a quick appointment call 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Describe your condition to doctor Kaliterna or send him a photograph and he will respond with an expert opinion and a solution.

Ask doctor Kaliterna

For treatment information or a quick appointment call

01/4828-961

Free online consultations

Describe your condition to doctor Kaliterna or send him a photograph and he will respond with an expert opinion and a solution.

*Your privacy is completely respected and Your messages will be read exclusively by doctor Kaliterna

Ask doctor Kaliterna