Kozmetika

Wed, 31. 1. 2018.

OSJETLJIVA I OŠTEĆENA KOŽA: KAKO JE POPRAVITI ?

Body repair losion

Bez obzira na napredak tehnologije, nema adekvatnog rješenja za obnovu tanke i oštećene kože tijela, a pogotovo  oštećene suncem. Laseri mogu ukloniti pigmentacije i kapilare ali ne i zadebljati kožu, što je najvažnije. Ako gledate žene i muškarce koji su u mladosti bili dugo na suncu, vidjet ćete da je njihova koža tanka i naborana te loše kvalitete. Osobito dekolte, ruke i noge.

Do pojave losiona Body Repair nije bilo načina da se koža zadeblja i obnovi. 

Losion Body Repair sadrži dobro poznati narodni lijek, gavez. Dr Kaliterna je osmislio losion Body Repair koji je prethodno uspješno primijenio na najtežim dermatološkim bolestima kao npr epidermoliza, morfea, radijacijski dermatitis...

Losion nije izliječio bolest nego je znatno popravio kvalitetu i izgled kože koja je postala zadebljana. Ljudi su manje patili te im se popravila kvaliteta života. Rane su ubrzano zacijelile, bol i svrbež su nestali.

 Za razliku od svih drugih losiona, ovo je losion koji je dr. Kaliterna primarno osmislio kako bi pomogao ljudima s najtežim kožnim oboljenjima kojima nije bilo pomoći. Drugi losioni su rađeni isključivo prema zahtjevima zdrave kože, za razliku od losion Body Repair. Stoga, kako bi popravili oštećenu kožu te kako bi ona bolje izgledala i bila bolje kvalitete, savjetuje se mazati losion Body Repair na kožu  jednom do dva puta dnevno.

Losion se savjetuje svim ljudima koji imaju osjetljivu i oštećenu kožu bez obzira na uzrok. Npr. psorijaza, neurodermatitis, oštećenje od sunca,...

 

Ako želite opet s ponosom pokazivati  dekolte i vrat, tada mažite tijelo losionom Body Repair koji znatno pomlađuje kožu.

U videu pogledajte rezultate primjene Body Repair losiona:

For treatment information or a quick appointment call 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Describe your condition to doctor Kaliterna or send him a photograph and he will respond with an expert opinion and a solution.

Ask doctor Kaliterna

For treatment information or a quick appointment call

01/4828-961

Free online consultations

Describe your condition to doctor Kaliterna or send him a photograph and he will respond with an expert opinion and a solution.

*Your privacy is completely respected and Your messages will be read exclusively by doctor Kaliterna

Ask doctor Kaliterna