Kozmetika

Fri, 13. 7. 2018.

MLIJEKO ZA ČIŠĆENJE LICA, WHITENING LINE

mlijeko za čišćenje lica

Budući da se krema White Skin 1 za ublažavanje i uklanjanje pigmentacija pokazala izuzetno efikasnom, dr. Kaliterna odlučio je liniju, uz već postojeću White Skin 2 za održavanje rezultata primjene kreme White Skin 1, nadopuniti dodatnim proizvodima poput mlijeka za čišćenje lica i  losiona za tijelo.

Svi ovi proizvodi objedinjeni su u „Whitening line“ koja uspješno uklanja pigmentacije s lica i tijela te pomaže ujednačenju tena.

Mlijeko je namijenjeno licu sklonom pigmentacijama, ujednačavanju tena, te osvježenju lica a savjetuje se i pušačima. Koristi se uz kremu White Skin 1 i White Skin 2,  iako se može koristiti i neovisno o njima. Nanosi se na vatu te dobro očisti lice dok vata ne bude čista. Nije potrebno lice ispirati vodom niti koristiti tonik.

Savjetuje se oprez u nanošenju mlijeka oko očiju radi mogućeg blažeg peckanja, koje je moguće u početku, no prolazi brzo kada se koža prilagodi. Mlijeko efikasno uklanja sve nečistoće s lica. Koristi se i tijekom ljeta. Pogodno je za sve tipove kože. U slučaju blažeg peckanja ili iritacije, po potrebi se savjetuje uraditi pauzu od nekoliko dana. Mlijeko je potrebno čuvati na tamnom i hladnom mjestu van dohvata djece! Savjetuje se dobro zatvoriti čep nakon primjene. Moguće je da se boja mlijeka tijekom vremena promjeni ali se može i dalje koristiti.

For treatment information or a quick appointment call 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Describe your condition to doctor Kaliterna or send him a photograph and he will respond with an expert opinion and a solution.

Ask doctor Kaliterna

For treatment information or a quick appointment call

01/4828-961

Free online consultations

Describe your condition to doctor Kaliterna or send him a photograph and he will respond with an expert opinion and a solution.

*Your privacy is completely respected and Your messages will be read exclusively by doctor Kaliterna

Ask doctor Kaliterna