Kozmetika

NOVI DIZAJN KOZMETIKE MY SKIN BY DR KALITERNA I OSTALE NOVOSTI

7. January, 2018.

Na samom početku godine pripremamo pregršt novosti u vezi kozmetičke linije My skin by dr. Kaliterna. U pripremi je novi dizajn ambalaže i pakiranja proizvoda. Posebna novost, koja će oduševiti brojne korisnike kozmetike My Skin by dr. Kaliterna, jest ta da je dr. Kaliterna osmislio sedam novih linija kozmetike:

Ulje B4 za prevenciju i ublažavanje strija u trudnoći

15. December, 2017.

Tijelo žene uvelike se mijenja u trudnoći. Radi rastezanja kože, kao poslijedica, često nastaju strije. Pored genetike, bitan je intezitet rastezanja kože kao i kilogrami koji se dobiju u trudnoći. Kako bi se strije maksimalno prevenirale i ublažile, savjetuje se tijekom trudnoće barem 3 do 4x tjedno jesti ribu ili meso uz unos vitamina C, cinka i MSM, tj. spoja koji sadrži sumpor u sebi. Takođe, za prevenciju nastanka strija, bitna je i njega kože regija koje su najpodložnije nastanku strija. 

FACE REFRESH krema

7. December, 2017.

Face refresh je krema namijenjena za svakodnevnu njegu i obnovu kože. Glavni sastojak je dobro poznati narodni lijek gavez, koji ima brojne primjene. Gavez potiče obnovu kože, razvoj novog kolagen i cijeljenje kože uz efekt pomlađivanja. Snažno popravlja strukturu i kvalitetu kože te vraća svježinu i zdrav izgled koži.

ZEOPEEL – peeling maska za lice

9. October, 2017.

Zeopeel je peeling maska za lice  namijenjena obnovi, pomlađivanju, dubinskom čišćenju i detoksikaciji kože. Glavni sastojak je mineral zeolit koji ima veliku moć upijanja tvari na svoju površinu te tako uspješno čisti kožu i pore uklanjajući sve štetne tvari.  Na taj način djeluje kao svojevrsni  dubinski „peeling“. Koriste se tzv. nano čestice koje kao mikročestice prodiru u najdublje pore i tako ih najtemeljitije čiste. Zeopeel zbog toga ima najjači efekt dubinskog čišćenja. 

Scarless – prva krema za uklanjanje ožiljaka od akni - My Skin by Dr. Kaliterna

27. June, 2017.

Najčešća dermatološka bolest su akne koje se mogu uspješno tretirati, no ožiljci od akni i nakon uspješnih tretmana ipak ostaju te predstavljaju čest, estetski problem. Moderna tehnologija, kao što su laseri, predstavljaju važan faktor u rješavanju ožiljaka, no u određenim granicama i s ograničenjima.

BIA ULJE - My Skin by Dr. Kaliterna

9. June, 2017.

Baob je jedno od najpoznatijih drva u Africi. Prema legendi, ono je okrenuto da naopako raste. No još više je poznat po svom ulju koje se od davnina koristi kao narodni lijek. Koristi se gotovo za svaki kožni problem. Bia ulje u sebi sadrži ulje baobab kao glavni sastojak. Namijenjeno je za njegu lica i tijela. Vrlo brzo se upija u kožu i ne masti ju. Ulje potiče snažnu obnovu i pomlađivanje kože. Ima protuupalni efekt te ublažava sve vrste iritacije i oštećenja kože. Kvaliteta, izgled i tekstura kože se znatno popravlja nakon primjene ulja.

BODY REPAIR losion - My Skin by Dr. Kaliterna

29. May, 2017.

BODY REPAIR
Body Repair je jedinstveni losion na tržištu kojem je glavni sastojak gavez, inače poznati narodni lijek. Koristi se za svakodnevnu obnovu, njegu i pomlađivanje kože tijela. Losion se vrlo brzo upija u kožu bez mašćenja. Rezultati se većinom vide vrlo brzo nakon njegove primjene.

WHITE SKIN 1 krema - My Skin by Dr. Kaliterna

17. May, 2017.

ŠTO JE WHITE SKIN 1 KREMA ?

White skin 1 je krema, koju je osmislio dermatolog dr. Kaliterna, za uklanjanje pigmentacija čiji se rezultati uspoređuju s rezultatima tretmana laserom ili su čak bolji od lasera. Dr. Kaliterna je uspješno primjenio kremu na velikom broju klijenata. Krema je dermatološki testirana, bez parabena i nije testirana na životinjama. Ne sadrži hidrokinon koji je u većini zemalja zabranjen zbog brojnih komplikacija koje izaziva.

ZEOGOLD NANO krema - My Skin by Dr. Kaliterna

10. May, 2017.

Nova krema iz linije My Skin by dr. Kaliterna na bazi zeolita, dostupna je u prodaji. Zeogold nano je krema koja koristi mineral zeolit koji ima veliku moć upijanja na svoju površinu. Za razliku od prethodne dvije kreme na bazi zeolita, Zeoclear i Zeogold, Nano Zeogold sastoji se od najsitnijih čestica zeolita, tzv. nano, koje potiču uklanjanje štetnih čestica iz same stanice kao posljedice metabolizma. Tako direktno djeluju na uzrok starenja što nazivamo i staničnim pomlađivanjem. Uklanja i druge toksine te metale iz kože uz jak efekt pomlađivanja.  

ZEOMILK mlijeko - My Skin by Dr. Kaliterna

4. May, 2017.

Zeo milk je najnovija generacija sredstva za čišćenje lica koje do sada najtemeljitije čisti lice, ne samo izvana, nego i dubinski iznutra. Istovremeno, uz čišćenje Zeo milk njeguje, obnavlja, umiruje i pomlađuje kožu. Zeo milk je puno više od samo sredstva za čišćenje lica.

For treatment information or a quick appointment call 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Describe your condition to doctor Kaliterna or send him a photograph and he will respond with an expert opinion and a solution.

Ask doctor Kaliterna

For treatment information or a quick appointment call

01/4828-961

Free online consultations

Describe your condition to doctor Kaliterna or send him a photograph and he will respond with an expert opinion and a solution.

*Your privacy is completely respected and Your messages will be read exclusively by doctor Kaliterna

Ask doctor Kaliterna