Technologien

PLADUO PLAZMA: Upoznajte revolucionarni uređaj koji pomoću plazme liječi akne i pomlađuje kožu

Plazma je četvrti oblik materije koju možemo najbliže usporediti sa električnim nabojem poznatijim kao munja. U prirodi našoj svakodnevnici često susrećemo plazmu. Munja je najčešći oblik plazme u prirodi. Plazma nastaje kada se doda energija u plin pri čemu atomi postaju nestabilni, elektriziraju se ili ioniziraju.

ENDOLIFT: Metoda koja najpreciznije oblikuje konture lica i tijela

Endolift je najnovija laserska metoda oblikovanja lica i tijela koja na najprecizniji način oblikuje konture tijela i lica, uz istovremeni jak efekt zatezanja kože. Koristi se laser valne duljine 1470 nm koji ima najjači efekt zatezanja i oblikovanja kože. 

PIST (Pneumatic Injection System Transcutaneus)

Uređaj PIST predstavlja inovaciju i revoluciju u estetici, te liječenju brojnih dermatoloških bolesti. Trenutno se ubraja među najveće high tech uređaje. Ideja primjene uređaja PIST je da pod visokim tlakom kroz kožu aplicira aktivne tvari ili neutralnu otopinu.

Moćni radiovalovi u tretmanima oblikovanja tijela uređajem ONDA

Najtraženiji zahvati na tijelu su zatezanje kože, uklanjanje celulita te topljenje masnih naslaga. Kada se radi o rezultatima i učinkovitosti, kriteriji klijenata su svakodnevno sve veći. Cilj neinvazivnih tretmana je bezbolno, bez oporavka i komplikacija dati što bolji rezultat, u što manjem periodu s minimalnim brojem tretmana, na siguran način. Malo je uređaja koji mogu ispuniti dio navedenih kriterija no Onda je uređaj koji ih zadovoljava, čemu svjedoči i to da je ujedno najnagrađivaniji uređaj 2018 godine. Onda predstavlja veliku tehnološku revoluciju za tretmane tijela te je bez premca po rezultatima i sigurnosti.

Presađivanje kose matičnim stanicama - nekirurška metoda

ISPADANJE KOSE

Ispadanje kose ili ćelavost znatno narušavaju kvalitetu života, izazivaju gubitak samopouzdanja uz stanje depresije. Ako se kosa može jednostavno, bezopasno i bez oporavka trajno obnoviti te popraviti kvaliteta života, zašto onda to ne uraditi?

Postoje brojni uzroci i stanja praćena ispadanjem kose i stanjem ćelavosti, što je pojava prisutna kod oba spola. Kod muškaraca je to većinom genetski nasljedno. Često se ne može pronaći uzrok ispadanju kose koji može biti prolazan ili trajan.

Black peel - revolucionarni tretman za pomlađivanje kože

Laserski tretmani sve su popularniji u svrhu pomlađivanja lica i uklanjanja sitnih nepravilnosti na licu. Upravo laserima postižemo ujednačen, savršeno besprijekoran ten, neagresivnim putem uz vidljive i dugotrajne rezultate koji daju potpuno prirodan izgled!

Intravenozna terapija

Intravenozna terapija koja podrazumijeva i „shutove“ i „boluse“, danas predstavlja vrlo popularnu metodu u svijetu a u svrhu detoxa, pomlađivanja i brojne druge primjene. Zbog stila života, stresa, sve većeg opterećenja i zagađenja okoliša najveću cijenu plaća naše zdravlje. Infuzije su najbolja opcija za zdravlje, oporavak organizma, detox, kako bi se uklonio umor a povratila energija. 

Thunder MT

Thunder MT laser firme Quanta,  predstavlja vrhunac tehnologije za uklanjanje dlaka, vena i kapilara te za tretmane pomlađivanja. Koliko je efikasan, govori i podatak da je dobio najprestižniju nagradu Aesthetic awards 2018 kao najefikasniji laser za uklanjanje dlaka. Thunder laser predstavlja najveći standard za uklanjanje dlaka, vena i kapilara, ne samo po rezultatima, već i po brojnim tehnološkim inovacijama.

Mezoterapija - uređaj dermafrac

Mezoterapija je stara metoda za liječenje brojnih stanja, pomlađivanje lica i oblikovanje tijela. Cilj je ubrizgati određene sastojke injekcijom u površni sloj kože. Obično se ubrizgavaju vitamini, minerali, hijaluronske kiselina i ostali brojni sastojci. Početno se mezoterapija koristila za liječenje bolova u zglobovima i mišićima, potom se počela koristiti u estetici gdje se danas isključivo i koristi. 

J Plasma

Možemo slobodno reći da od svih postojećih uređaja za estetske, nekirurške tretmane, J plazma predstavlja najveću revoluciju. Za sada se rezultati postojećih uređaja na tržištu ili operacija, ne mogu mjeriti s rezultatima koje nudi J Plazma. Ono što smo smatrali da je nemoguće postići, sada se može postići upravo J Plasmom.

Thermi smooth - Nježan tretman pomlađivanja mikroregija lica

 Uređaj Thermi djeluje po principu korištenja radiovalova u svrhu zatezanja i pomlađivanja kože. Posebni dodatak ovom uređaju je elektroda čija je funkcija predviđena za smanjenje bora, podizanje kapaka, smanjenje kesica ispod očiju te za zatezanje manjih regija na licu ili podbratku

Plasmage

Patentirana PRVA FRAKCIJSKA plazma izuzetno precizna za izvođenje ne ablativnih tretmana sa mogućnošću podešavanja snage i frekvencije. Koristi se za tretmane blefaroplazme - podizanje i zatezanje očnih kapaka - nekirurška blefaroplastika, ksantelazma, akne, bore, lentigo, ožiljci, fibromi, te za tretmane biostimulacije - pomlađivanja kože.

Für die schnellsten Informationen oder schnelle Terminvereinbarungen rufen Sie gleich an 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Beschreiben Sie dem Doktor Kaliterna Ihr Zustand oder schicken Sie Bilder und der Doktor Kaliterna meldet sich persönlich mit seinem Expertenrat und Lösung

Fragen sie den dr. Kaliterna

Für die schnellsten Informationen oder schnelle Terminvereinbarungen rufen Sie gleich an

01/4828-961

Gebührenfreie Online-Konsultationen

Beschreiben Sie dem Doktor Kaliterna Ihr Zustand oder schicken Sie Bilder und der Doktor Kaliterna meldet sich persönlich mit seinem Expertenrat und Lösung

*Ihre Privatsphere ist vollkommen sicher und Ihre Fragen liet nur der Dr. Kaliterna.

Fragen sie den dr. Kaliterna