Savjeti tima

Fr, 31. 8. 2018.

Kako regenerirati kožu lica nakon ljeta?

Regeneracija lica kože

Nakon godišnjeg odmora i utjecaja sunca i mora, pri povratku u realnost i svakodnevnu rutinu uočavamo i posljedice ljeta na našoj koži. Isušena koža bez sjaja, smeđe mrlje u obliku pigmentacija, kapilare, akne.. najčešće su boljke svake žene tokom ljeta. Osim povratka na posao i u svakodnevnu rutinu, nakon odmora potrebna je na neki način i obnova, osobito kože.

Uslijed izlaganja suncu i moru, potrebno je regenerirati kožu jer koža pamti sva oštećenja kao i pravilnu i djelotvornu njegu. Uslijed utjecaja okoliša na kožu, ljeti koži nedostaje vode i hidracije za odvijanje funkcija neophodnih za njenu elastičnost i zdrav tonus, a pore postaju začepljene, što uzrokuje razne kožne probleme.

Detaljna analiza lica uređajem VISIA

Ljetni mjeseci i izlaganje suncu znatno i vidno oštećuju našu kožu, čega možda nismo ni svjesni, dok se ne uradi detaljna analiza stanja kože.

Veoma je važno koži vratiti sjaj i hidrataciju uz dubinsko čišćenje lica i začepljenih pora te potaknuti dublje slojeve kože na rast elemenata koji održavaju tonus i čvrstoću kože. Kako biste uvidjeli pravo stanje svoje kože, preporučamo detaljnu analizu lica uređajem Visia, a nakon pregleda, bezbrižno se prepustite u ruke našeg stručnog tima!

Dubinsko čišćenje lica uređajem Hydrafacial i laserski tretmani

Osnovni preduvjet oporavka kože nakon ljeta je detaljno, dubinsko čišćenje lica, koje uključuje dubinsko čišćenje pora u svrhu obnove i pomlađivanja kože i uklanjanja posljedica štetnog utjecaja okoliša. Nakon ljeta koža je suha, dehidrirana, oštećena, a nerijetko se pojavljuju i miteseri i akne. Kako bismo kožu dubinski obnovili i vratili joj sjaj, nužno je uraditi određene tretmane. Laserski tretmani lica predstavljaju najučinkovitije rješenje ovoga problema, no prvo je potrebno uraditi tretman uređajem Hydrafacial, kojim se s površine kože uklanjaju mrtve stanice, bakterije i mikroorganizmi koji začepljuju pore. Dovoljan je jedan tretman laserom koji je bezbolan, a oporavka nema. Laseri učinkovito uklanjanju pigmentacije, mitesere, odčepljuju pore, rade piling kože obnavljaju kolagen i daju licu novu svježinu.

U Polidermi nudimo najveći broj laserskih tretmana lica za svaki tip kože i svaku vrstu problema. Trenutni u ponudi imamo i posebne pogodnosti na tretmane regeneracije i obnove kože, a više pročitajte ovdje:
https://www.poliderma.hr/Akcije/Pruzite-svom-licu-potpunu-regeneraciju-i-zablistajte

Svoj termin zakažite na broj telefona: 01 48 28 961

NAPOMENA: ukoliko se odlučite uraditi tretman lica, pregled dermatologa i analiza lica uređajem Visia su GRATIS

Posjetite nas na adresi:

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284 D / 4. Kat, poslovni centar Almeria, Zagreb

Online naručivanje 

Pošaljite nam Vaš upit na: poliderma@poliderma.hr

Posjetite naš Youtube kanal: https://www.youtube.com/user/PolidermaTV

Posjetite našu Facebook stranicu: https://www.facebook.com/Poliderma/
Posjetite našu Instagram stranicu: https://www.instagram.com/poliderma/

www.poliderma.hr

Obročno plaćanje moguće je sljedećim karticama:
American Express: do 6 rata
Diners: od 6 do 12 rata.
Zagrebačka banka: Maestro, Mastercard i Visa do 24 rata.

Für die schnellsten Informationen oder schnelle Terminvereinbarungen rufen Sie gleich an 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Beschreiben Sie dem Doktor Kaliterna Ihr Zustand oder schicken Sie Bilder und der Doktor Kaliterna meldet sich persönlich mit seinem Expertenrat und Lösung

Fragen sie den dr. Kaliterna

Für die schnellsten Informationen oder schnelle Terminvereinbarungen rufen Sie gleich an

01/4828-961

Gebührenfreie Online-Konsultationen

Beschreiben Sie dem Doktor Kaliterna Ihr Zustand oder schicken Sie Bilder und der Doktor Kaliterna meldet sich persönlich mit seinem Expertenrat und Lösung

*Ihre Privatsphere ist vollkommen sicher und Ihre Fragen liet nur der Dr. Kaliterna.

Fragen sie den dr. Kaliterna