RECITE ZBOGOM PRVIM BORAMA UZ MEZOTERAPIJU: Odaberite tretman i predbilježite se za popust

RECITE ZBOGOM PRVIM BORAMA UZ MEZOTERAPIJU: Odaberite tretman i predbilježite se za popust

Nakon završetka izolacije, vaša koža zahtijevat će njegu i oporavak za koje tijekom izolacije nije bilo prilike. Odaberite između najboljih tretmana, kombinacija i seruma već danas! 

PRP tretman uz Mesopen tehnologiju

PRIJE 2.000,00 kn / AKCIJA 1.500,00 kn

Krvna plazma iz koje se posebnom tehnologijom izdvajaju faktori rasta, svojevrsna je regenerirajuća esencija koja poboljšava rad stanica uz izuzetno jak efekt obnove i pomlađivanja kože.

Izvodi se Mesopen uređajem koji uz pomoć sitnih iglica duboko prodire ispod površine kože kako bi se stvorili kanali i mikroskopska oštećenja kože koja stvaraju fantastičan poticaj dodatne aktivacije matičnih stanica i faktora rasta za kvalitetniji rezultat.

Mezoterapija: Dermafrack ili Mesopen tehnologijom

Mezoterapija se koristi u svrhu osvježenja i pomlađivanja lica te je idealna kao tretman za prevenciju starenja u kojem se koristi Mesopen tehnologija za apliciranje raznih tvari u brojne svrhe – pomlađivanje, jačanje cirkulacije i vraćanje sjaja.

U ovoj posebnoj ponudi možete birati između pet vrsti seruma i dva vrhunska uređaja.

Cytocare 516

PRIJE 1.000,00 kn / AKCIJA: 800,00 kn

  • Sastoji se od hijaluronske kiseline i aminokiselina koje su većinski udio sastava aplikatora. Poboljšava kvalitetu kože, popunjava fine linije, održava hidrataciju te održava sjaj.

Cytocare 715

PRIJE: 1.500,00 kn / AKCIJA 1.200,00 kn

  • Dizajniran je za prevenciju starenja. Ukoliko želite zadržati svoj mladenački sjaj, tada vam Cytocare 715 može pomoći jer u sebi sadrži bogati sastav hijaluronske kiseline.

Photoaging otopina

PRIJE 1.200,00 kn / AKCIJA 1000,00 kn

  • Sastoji se od hijaluronske kiseline, taurina, idebenona i vitamina C. Prvenstveno je namijenjen pomlađivanju – stimulira razvoj kolagena vitaminom C, štiti kožu od slobodnih radikala te hidratizira kožu hijaluronskom kiselinom.

Spoj glikolne kiseline i oligoelemenata

PRIJE 700,00 kn / AKCIJA 490,00 kn

  • Namijenjeni su liječenju akni te su intenzivan, obnavljajući tretman uz piling kože. Idealan je za kožu koja ima bore, pigmentacije, akne, proširene pore, grubu teksturu i nedostatak sjaja.

Formula 20% vitamin C

PRIJE 800,00 kn / AKCIJA 560,00 kn

  • Namijenjena je pomlađivanju te posvjetljuje i učvršćuje kožu istovremeno smanjujući pojavu sitnih linija i bora.

EG Factor Repair

PRIJE 1500 / AKCIJA 1200,00 kn

  • Sredstvo protiv starenja koje se sastoji od mješavine nanokapsuliranih faktora rasta i hijaluronske kiseline. Povećava elastičnost, teksturu i izgled kože.

KAKO SE PREDBILJEŽITI?

Predbilježite se već danas slanjem email poruke na adresu narucivanje@poliderma.hr i ostvarite pravo na na neviđeno dobru cijenu naših najpopularnijih tretmana, i kombinacija tretmana.

Zbog dogovora o terminu, kontaktirati ćemo vas nekoliko dana prije otvaranja, a u skladu s uputama Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu RH glede trenutne epidemiološke situacije u RH.

Predbilježbe po povlaštenoj cijeni primamo do 15. svibnja 2020. Akciju je moguće iskoristiti u poliklinici Poliderma do 1. kolovoza 2020. Prijavite se što prije i osigurajte svoj termin!

Für die schnellsten Informationen oder schnelle Terminvereinbarungen rufen Sie gleich an 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Beschreiben Sie dem Doktor Kaliterna Ihr Zustand oder schicken Sie Bilder und der Doktor Kaliterna meldet sich persönlich mit seinem Expertenrat und Lösung

Fragen sie den dr. Kaliterna

Für die schnellsten Informationen oder schnelle Terminvereinbarungen rufen Sie gleich an

01/4828-961

Gebührenfreie Online-Konsultationen

Beschreiben Sie dem Doktor Kaliterna Ihr Zustand oder schicken Sie Bilder und der Doktor Kaliterna meldet sich persönlich mit seinem Expertenrat und Lösung

*Ihre Privatsphere ist vollkommen sicher und Ihre Fragen liet nur der Dr. Kaliterna.

Fragen sie den dr. Kaliterna