LASERI ZA SVJEŽE I MLADOLIKO LICE: Predbilježite se i ostvarite neviđene popuste na izabrane tretmane

LASERI ZA SVJEŽE I MLADOLIKO LICE: Predbilježite se i ostvarite neviđene popuste na izabrane tretmane

Nakon završetka izolacije, vaša koža zahtijevat će njegu i oporavak za koje tijekom izolacije nije bilo prilike. Istražite najbolje laserske tretmane i iskoristite posebnu ponudu! 

Black Peel

PRIJE 3.000,00 kn / AKCIJA 2.000,00 kn

Black Peel je neinvazivni laserski tretman kože koji koristi vrhunske kvalitete ugljika za brz i bezbolan piling, čišćenje, zatezanje pora, posvjetljivanje tona kože te aktivaciju dubinskog pomlađivanja kože koja postaje glatka, ispupčena i blistava. Tretman uklanja mrtve stanice kože, nečistoće i ulja.

Black Peel + PRP

Kombinacija tretmana za 2500,00 kn.

Jedinstvena kombinacija tretmana sa sinergijskim djelovanjem koje oporavlja kožu i prevenira starenje.

Na lice se prvo u sklopu Black Peel tretmana nanosi crna boja koja se raznosi laserom što ublažava pore i pigmentaciju te ujednačava ten. Potom se u sklopu PRP tretmana iz vlastite krvi izoliraju faktori rasta koji se putem mezopena ponovo ubrizgaju zajedno s matičnim stanicama što kožu regenerira, pomlađuje, obnavlja te prevenira starenje.

Tretman je idealan za prevenciju starenja i održavanja prirodnog i mladenačkog izgleda, pogotovo za osobe od 30 do 40 godina. Nakon tretmana, kako vrijeme odmiče, tako rezultati postaju sve bolji i bolji.

Piling frakcijskim laserom

3000,00 kn po tretmanu

3500,00 sa uključenim PRP tretmanom

Piling frakcijskom laserom izvodi se Q Switch uređajem koji uklanja površinske slojeve kože što potiče obnovu i razvoj novog kolagena. Laser služi za prevenciju starenja, popravak teksture kože, ublažavanje ožiljaka te uklanjanje pigmentacija i proširenih pora.

Laser služi za skidanje bora, ožiljaka, pigmentacija i proširenih pora a može se koristiti I kod problematičnog tena i akni. Daje odlične rezultate kod pomlađivanja i osvježenja lica gdje koža poprimi sjaj i postane zategnuta.

Tretman ne boli i velika mu je prednost kratko vrijeme oporavka od 1 do 5 dana. Tretman se preporuča svakome nakon 30-ih godina.

Fotona 4D

PRIJE 5000.00 kn / AKCIJA 4000.00 kn

Uređaj Fotona omogućuje pomlađivanje kože lica kroz pprogram obnove i pomlađivanja kože, ublažavanja i uklanjanja manjih nepravilnosti. Koža se tako regenerira, djeluje svježije te se njezina struktura popravlja. Tako se kroz 4D – četiri koraka postiže kompletno pomlađivanje lica.

Tretman se sastoji od četiri koraka:

  • Frakcijski laser kroz usta: popravlja se struktura kože tako da se tretira kroz sluznice, kako bi se oblikovalo lice i obrazi te ublažile nazolabijalne bore.
  • Frakcijski laser na površini lica: ujednačava ten, zaglađuje kožu i uklanja sitne nepravilnosti te time i čisti pore.
  • Piano uređaj: laser koji radi vanjsko zagrijavanje kože, potpuno bezbolno, te time učvršćuje kožu lica, a zatezanjem se poboljšava kvaliteta kože.
  • Erbium laser: kao posljednji korak, laser koji uklanja nepravilnosti s kože poput ožiljaka i pora.

KAKO SE PREDBILJEŽITI?

Predbilježite se već danas slanjem email poruke na adresu narucivanje@poliderma.hr i ostvarite pravo na na neviđeno dobru cijenu naših najpopularnijih tretmana, i kombinacija tretmana.

Zbog dogovora o terminu, kontaktirati ćemo vas nekoliko dana prije otvaranja, a u skladu s uputama Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu RH glede trenutne epidemiološke situacije u RH.

Predbilježbe po povlaštenoj cijeni primamo do 15. svibnja 2020. Akciju je moguće iskoristiti u poliklinici Poliderma do 1. kolovoza 2020. Prijavite se što prije i osigurajte svoj termin!

Für die schnellsten Informationen oder schnelle Terminvereinbarungen rufen Sie gleich an 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Beschreiben Sie dem Doktor Kaliterna Ihr Zustand oder schicken Sie Bilder und der Doktor Kaliterna meldet sich persönlich mit seinem Expertenrat und Lösung

Fragen sie den dr. Kaliterna

Für die schnellsten Informationen oder schnelle Terminvereinbarungen rufen Sie gleich an

01/4828-961

Gebührenfreie Online-Konsultationen

Beschreiben Sie dem Doktor Kaliterna Ihr Zustand oder schicken Sie Bilder und der Doktor Kaliterna meldet sich persönlich mit seinem Expertenrat und Lösung

*Ihre Privatsphere ist vollkommen sicher und Ihre Fragen liet nur der Dr. Kaliterna.

Fragen sie den dr. Kaliterna