IMUNITET & DETOX PAKETI: Ojačajte svoj organizam uz najbolje terapije i predbilježite se za popust

IMUNITET & DETOX PAKETI: Ojačajte svoj organizam uz najbolje terapije i predbilježite se za popust

Zbog trenutne epidemiološke situacije koju je potaknuo virus COVID 19, tretmani koji ojačavaju imunitet organizma postaju sve traženiji. Za Vas smo pripremili posebne popuste na najbolje tretmane koji trenutno ojačavaju imunitet i pročišćavaju organizam kako bi on bio spreman za novu svakodnevicu. 

Nakon karantene i dugotrajnog boravka u kući uz manjak fizičke aktivnosti i nakupina toksina u tijelu, potrebno je osvježiti organizam i imunitet. Iz naše ponude za vas smo izdvojili:

Hemoterapija

Popust od 100 kuna na redovnu cijenu PREDBILJEŽBA

Hemoterapija je metoda pri kojoj se vlastita krv pročišćava UVB zrakama koje uništavaju i deaktiviraju brojne upalne nusprodukte metabolizma poput upalnih medijatora koji potiču autoimune bolesti. Isto tako, hemoterapija inaktivira viruse te ostale parazite u krvi.

Ozonoterapija

Popust od 100 kuna na redovnu cijenu PREDBILJEŽBA

Ozonoterapija je metoda gdje se izvađena krv pročišćava ozonom. Tako se, ubijaju brojni paraziti i ostali nametnici koji se nalaze u krvi. Ozonoterapija ima jak protuupalni učinak te se koristi i za popravljanje cirkulacije, daje više energije te pomaže kod prehlada i virusa.

Može se koristiti kod i kod suzbijanja različitih virusnih infekcija poput bilo kojeg oblika herpesa ili gripe i prehlade. Može se koristiti i kod korona virusa te različitih autoimunih bolesti. Nakon što se krv pročisti, ona se obogaćena vraća u tijelo. Tako se oporavak ubrzava i pospješuje.

Infuzije

Popust od 20% na sve infuzije PREDBILJEŽBA

Različiti preparati koji sadrže vitamine i minerale koji su potrebni tijelu te se daju putem infuzija ili injekcija. Tako se organizam vraća u ravnotežu, a time se jača i imunitet. 

U poliklinici Poliderma moguće je posegnuti za više različitih infuzija koje rade detox tijela, jačaju imunitet, podižu energiju i jačaju koncentraciju.

KAKO SE PREDBILJEŽITI?

Predbilježite se već danas slanjem email poruke na adresu narucivanje@poliderma.hr i ostvarite pravo na na neviđeno dobru cijenu naših najpopularnijih tretmana, i kombinacija tretmana.

Zbog dogovora o terminu, kontaktirati ćemo vas nekoliko dana prije otvaranja, a u skladu s uputama Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu RH glede trenutne epidemiološke situacije u RH.

Predbilježbe po povlaštenoj cijeni primamo do 15. svibnja 2020. Akciju je moguće iskoristiti u poliklinici Poliderma do 1. kolovoza 2020. Prijavite se što prije i osigurajte svoj termin!

Für die schnellsten Informationen oder schnelle Terminvereinbarungen rufen Sie gleich an 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Beschreiben Sie dem Doktor Kaliterna Ihr Zustand oder schicken Sie Bilder und der Doktor Kaliterna meldet sich persönlich mit seinem Expertenrat und Lösung

Fragen sie den dr. Kaliterna

Für die schnellsten Informationen oder schnelle Terminvereinbarungen rufen Sie gleich an

01/4828-961

Gebührenfreie Online-Konsultationen

Beschreiben Sie dem Doktor Kaliterna Ihr Zustand oder schicken Sie Bilder und der Doktor Kaliterna meldet sich persönlich mit seinem Expertenrat und Lösung

*Ihre Privatsphere ist vollkommen sicher und Ihre Fragen liet nur der Dr. Kaliterna.

Fragen sie den dr. Kaliterna