HEMOTERAPIJA, OZONOTERAPIJA I INFUZIJE: Upoznajte popularne tretmane za podizanje imuniteta

HEMOTERAPIJA, OZONOTERAPIJA I INFUZIJE: Upoznajte popularne tretmane za podizanje imuniteta

Jačanje imuniteta osnovna je prevencija razvoja bilo kakve bolesti, bilo da je riječ o sezonskim oboljenjima poput prehlada, gripa i viroze, ili prevenciji oboljenja koja nastaju oštećenjem stanica zbog dinamike života, prehrane i stresa. 

U poliklinici Poliderma, dostupno je više modernih terapija čija je uloga organizam dovesti u balans te mu osigurati priliku da se nosi sa svakodnevnim izazovima.

Hemoterapija

Hemoterapija je metoda pri kojoj se vlastita krv pročišćava UVB zrakama koje uništavaju i deaktiviraju brojne upalne nusprodukte metabolizma poput upalnih medijatora koji potiču autoimune bolesti.

Isto tako, hemoterapija inaktivira viruse te ostale parazite u krvi. Potom se tako pročišćena krv putem injekcije vrati u debelo meso. To je zapravo varijanta stare metode koja se davno prije koristila za liječenje autoimunih bolesti kada bi se krv izvadila i odmah vratila u tijelo. Hemoterapija zapravo pročišćava krv i u prošlosti je pokazivala izrazito velike uspjehe kod autoimunih bolesti za koje nije bilo lijeka.

Hemoterapija kao metoda znatno je unaprijedila liječenje većine autoimunih bolesti poput urtikarije, astme, neurodermatitisa, psorijaze i ostalih bolesti te može značajno pomoći kod smirivanja upala.

Tako hemoterapija pruža brzo i efikasno rješenje bez nuspojava. Nekad hemoterapija pomaže trenutno, a ponekad je potrebno napraviti u prosjeku od četiri do šest tretmana u razmaku od pet do sedam dana. Rezultati su vidljivi brzo gdje se kod većine ljudi poboljšanje vidi unutar par dana. Hemoterapija je 100 % prirodna metoda i kao takva ima veliku ulogu kod liječenja različitih autoimunih bolesti.

Ozonoterapija

Ozonoterapija je metoda gdje se izvađena krv pročišćava ozonom. Tako se, ubijaju brojni paraziti i ostali nametnici koji se nalaze u krvi. Ozonoterapija ima jak protuupalni učinak te se koristi i za popravljanje cirkulacije, daje više energije te pomaže kod prehlada i virusa.

Može se koristiti kod i kod suzbijanja različitih virusnih infekcija poput bilo kojeg oblika herpesa ili gripe i prehlade. Može se koristiti i kod korona virusa te različitih autoimunih bolesti. Nakon što se krv pročisti, ona se obogaćena vraća u tijelo. Tako se oporavak ubrzava i pospješuje.

Ozonoterapija je na zapadnu izrazito popularna metoda i kod antiaginga. Koristi se ne samo za estetiku i podizanje energije već i za liječenje brojnih bolesti koje se povezuju s virusima i autoimunim bolestima.

Infuzije

Kod sve popularnijih infuzija za imunitet zapravo je riječ o preparatima koji sadrže vitamine i minerale koji se mogu davati putem infuzija ili injekcija. Današnji tempo, stil života i prehrana ne daju dovoljno vitamina i minerala koji su tijelu potrebni. Infuzijenisu novost i na zapadu gotovo na postoji slavna i poznata osoba koja povremeno ne poduzima kuru kako bi održala tempo i sačuvala zdravlje.

Za razliku od dodatka prehrani koji korisne stvari oslobađaju u tankom crijevu što predstavlja samo manji dio s obzirom na to da želučana kiselina uništava i do 80 posto korisnih tvari čime se smanjuje količina apsorpcije.

S druge strane, apsorpcija je kod infuzija i injekcija stopostotna i organizmu pruža nužne vitamine i minerale. Tako se organizam vraća u ravnotežu a time se jača i imunitet.
Stoga su infuzije i injekcije izrazita pomoć kod podizanja imuniteta, pogotovo ako se pridržavamo uputa kod probave i prehrane.

Govoreći o imunitetu, uz vitamine, minerale i čišćenje probavnog sustava potrebno je raditi i detox tijela gdje izrazito veliku ulogu ima Glutation koji predstavlja jedan od regulatora koji sprječavanju stanična oštećenja koja se pojavljuju s godinama i uzrokuju daljnju degradaciju tkiva što dovodi do starenja i različitih oboljenja.

U poliklinici Poliderma moguće je posegnuti za više različitih infuzija koje rade detox tijela, jačaju imunitet, podižu energiju i jačaju koncentraciju.

Für die schnellsten Informationen oder schnelle Terminvereinbarungen rufen Sie gleich an 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Beschreiben Sie dem Doktor Kaliterna Ihr Zustand oder schicken Sie Bilder und der Doktor Kaliterna meldet sich persönlich mit seinem Expertenrat und Lösung

Fragen sie den dr. Kaliterna

Für die schnellsten Informationen oder schnelle Terminvereinbarungen rufen Sie gleich an

01/4828-961

Gebührenfreie Online-Konsultationen

Beschreiben Sie dem Doktor Kaliterna Ihr Zustand oder schicken Sie Bilder und der Doktor Kaliterna meldet sich persönlich mit seinem Expertenrat und Lösung

*Ihre Privatsphere ist vollkommen sicher und Ihre Fragen liet nur der Dr. Kaliterna.

Fragen sie den dr. Kaliterna