Antiage koktel MESOPEN uređajem + HYDRAFACIAL

Antiage koktel MESOPEN uređajem + HYDRAFACIAL

Tretman koji će koži vratiti porcualnski sjaj i vratiti osmjeh na lice.  Iskoristite posebnu blagdansku ponudu u Polidermi! 

HydraFacial najefikasniji je uređaj za dubinsko čišćenje lica i pora koji ne zahtjeva oporavak i crvenilo. Kako bi koža disala, važno je dubinski očistiti pore i ukloniti sloj mrtve kože s površine lica što u protivnom ne pruža potreban zrak koži.

Kako djeluje Hydrafacial uređaj? 

Ovaj uređaj koristi novu tehnologiju namijenjenu dubinskom čišćenju kože popularnom pod nazivom  mikrodermoabrazija, a ona kroz poseban nastavak HydraFacial uređaja obogaćuje kožu kisikom, vodom i vitaminima. Njime se temeljito očisti lice, nestanu nečistoće iz pora i skida se mrtvi sloj kože, što kožu čini u potpunosti čistom bezbolnim tretmanom.

Kako djeluje Mesopen uređaj? 

Mesopen je uređaj koji ima kontrolu dubine prodora iglica ispod kože u svrhu biostimulacije i  izazivanja mikroskopskog oštećenja kože, što je poticaj organizmu na samoobnovu te samim time i pomlađivanje. Nakon Hydrafaciala, istovremeno se Mesopenom stvaraju mikrooštećenja i ujedno se, na ista oštećenja,  aplicira photoaging solution, tj. kombinacija vitamica C, hijaluronske kiseline i taurina koji se koristi kao antioksidans te smanjuje izlučivanje imunoloških stanica a u svrhu pomlađivanja lica i postizanja sjajnog, zdravog i blistavog izgleda. 

CIJENA TRETMANA: 1 500,00 kn

Koje su prednosti ovakvog tretmana? 

Iskoristite posebnu ponudu u Polidermi i predbilježite se za svoj termin na broj 01 4828 961 ili putem web stranice www.poliderma.hr . Ponudu možete iskoristiti do 15. siječnja 2020. godine.

Für die schnellsten Informationen oder schnelle Terminvereinbarungen rufen Sie gleich an 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Beschreiben Sie dem Doktor Kaliterna Ihr Zustand oder schicken Sie Bilder und der Doktor Kaliterna meldet sich persönlich mit seinem Expertenrat und Lösung

Fragen sie den dr. Kaliterna

Für die schnellsten Informationen oder schnelle Terminvereinbarungen rufen Sie gleich an

01/4828-961

Gebührenfreie Online-Konsultationen

Beschreiben Sie dem Doktor Kaliterna Ihr Zustand oder schicken Sie Bilder und der Doktor Kaliterna meldet sich persönlich mit seinem Expertenrat und Lösung

*Ihre Privatsphere ist vollkommen sicher und Ihre Fragen liet nur der Dr. Kaliterna.

Fragen sie den dr. Kaliterna