Novosti iz Poliklinike

Do, 30. 4. 2020.

Od 4. svibnja Poliderma je u punom pogonu - imamo nekoliko novosti za Vas!

Od 4. svibnja Poliderma je u punom pogonu  - imamo nekoliko novosti za Vas!

Poliklinika Poliderma 4. svibnja otvara svoja vrata i radit će u uobičajenom radnom vremenu: svakog radnog dana od 9 do 20 sati.

U skladu s najvišim standardima brige o sigurnosti i zdravlju naših klijenata, zaposlenika i stručnjaka, uveli smo dodatne protokole kod naručivanja i posjeta poliklinici Poliderma.

Od samog početka epidemije koju uzrokuje virus COVID 19, naše je osoblje bilo u stalnom kontaktu s nadležnim institucijama te smo u skladu s mjerama i preporukama Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu RH svoja vrata privremeno zatvorili.

Tijekom tog perioda, naše je osoblje prošlo dodatne edukacije, pripremili smo i za vas osmislili najefikasnije kombinacije tretmana, prvi otvorili mogućnost predbilježbi te svakodnevno bili u kontaktu s našim klijentima i svima kojima se pojavio dermatološki problem, ili potreba za intervencijom...

Sada nastavljamo s radom - uz nekoliko važnih informacija svima koji su zainteresirani za dolazak u Polidermu. Ako primijetite da imate simptome akutne infekcije dišnih putova, odnosno povišenu tjelesnu temperature, grlobolju, kašalj i kratak dah, svoj posjet poliklinici Poliderma molimo odgodite.

Molimo, kad god je to moguće, dođite bez pratnje, s vlastitom maskom na licu.Na ulazu u prostor Poliklinike osigurana je baktericidna i virucidna barijera  za obuću. Na ulazu će Vam biti izmjerena temperatura, a imati ćete priliku oprati i dezinficirati ruke.

U skladu s najvišim higijenskim standardima koji su na snazi u poliklinici Poliderma na snazi oduvijek, redovito i stalno održavamo prostore čistima i dezinficiranima, a posebnu pažnju pridajemo površinama s kojima su zaposlenici i klijenti najčešće u kontaktu.

Kako bismo imali dovoljno vremena za dodatnu dezinfekciju i sterilizaciju prostora, predviđen je dovoljan vremenski razmak između pojedenih termina.
Recepcijsko osoblje dodatno je zaštićeno jednokratnim rukavicama i zaštitnim maskama.

Molimo vas da, kad god je to moguće, koristite beskontaktno plaćanje.
Naši zdravstveni djelatnici u svom radu koriste svu potrebnu zaštitnu opremu te su prošli dodatnu edukaciju o pravilnoj primjeni osobne zaštitne opreme.

Nakon odlaska svakog klijenta i pacijenta pribor, uređaji i instrumenti se detaljno dezinficiraju i steriliziraju (ili primjenjuju jednokratno), a prostorije i ordinacije se redovito provjetravaju.

Für die schnellsten Informationen oder schnelle Terminvereinbarungen rufen Sie gleich an 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Beschreiben Sie dem Doktor Kaliterna Ihr Zustand oder schicken Sie Bilder und der Doktor Kaliterna meldet sich persönlich mit seinem Expertenrat und Lösung

Fragen sie den dr. Kaliterna

Für die schnellsten Informationen oder schnelle Terminvereinbarungen rufen Sie gleich an

01/4828-961

Gebührenfreie Online-Konsultationen

Beschreiben Sie dem Doktor Kaliterna Ihr Zustand oder schicken Sie Bilder und der Doktor Kaliterna meldet sich persönlich mit seinem Expertenrat und Lösung

*Ihre Privatsphere ist vollkommen sicher und Ihre Fragen liet nur der Dr. Kaliterna.

Fragen sie den dr. Kaliterna