Novosti iz Poliklinike

Ljetno radno vrijeme poliklinike Poliderma

3. August, 2020.

Zbog korištenja godišnjih odmora, u periodu od 3. kolovoza do 14. kolovoza, poliklinika Poliderma radit će od 10 do 18 sati. 

ŠTO JE NANOFAT: Upoznajte novu vrstu regenerativne medicine koja se provodi u poliklinici Poliderma

8. Juni, 2020.

U zagrebačkoj poliklinici Poliderma, odnedavno je dostupan Nanofat, metoda regenerativne medicine budućnosti pri kojoj se u svrhu regeneracije, obnove i pomlađivanja kože, u svrhu prevencije starenja, popravljanja strukture kože te rješavanja problema u obliku bora, ožiljaka i problema pigmentacije koristi vlastito masno tkivo klijenta iz kojeg se izvlače faktori rasta.

DNK testiranje: najmoderniji put do zdravlja dostupan je u Polidermi

28. Mai, 2020.

Svakom je jasno da ne odgovaraju sve dijete svakome. Problema većina dijeta je 'jo-jo' efekt, što znači da se nakon završene dijete uskoro  vrati stara ili veća tjelesna težina. Ljudi u tom slučaju mršave tamo gdje ne žele - posebno u licu pa izgledaju umorno i starije, ali ne izgube težinu tamo gdje je potrebno.

Od 4. svibnja Poliderma je u punom pogonu - imamo nekoliko novosti za Vas!

30. April, 2020.

Poliklinika Poliderma 4. svibnja otvara svoja vrata i radit će u uobičajenom radnom vremenu: svakog radnog dana od 9 do 20 sati.

U skladu s najvišim standardima brige o sigurnosti i zdravlju naših klijenata, zaposlenika i stručnjaka, uveli smo dodatne protokole kod naručivanja i posjeta poliklinici Poliderma.

Iskoristite besplatne online konzultacije i predbilježite se za tretmane kod doktora Kaliterne

9. April, 2020.

Poliklinika Poliderma otvorila je mogućnost besplatnih online konzultacija gdje Vam odgovara doktor Kalitera osobno.

Predbilježite se na tretmane u Polidermi i zasad ostanite doma

6. April, 2020.

Poliklinika Poliderma otvorila je mogućnost predbilježbi na sve preglede,  tretmane i zahvate koje u Polidermi inače provodimo.

OBAVIJEST ZA KLIJENTE POLIKLINIKE POLIDERMA

23. März, 2020.

U trenutnoj epidemiološkoj situaciji izazvanoj COVID-19 korona virusom i preporukama Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu RH, najveći prioriteti su nam sigurnost i zaštita naših pacijenata i zaposlenika.

Obavijest o skraćenom radnom vremenu

18. März, 2020.

Poliklinika Poliderma od danas, 18.03.2020 u skladu s uputama i preporukama nadležnih institucija, a u svrhu prevencije širenja virusa Covid - 19, do daljnjeg radi skraćeno, od 8 do 18 sati.

Besplatne konzultacije u Polidermi

12. März, 2020.

Bilo da je riječ o oblikovanju tijela, aplikaciji dermalnih filera, različitim terapijama i pogodnostima koje donose, u polikliniku Poliderma moguće i doći i ostvariti pravo na besplatne konzultacije za određene estetske tretmane. Našim klijentima želimo pružiti cjelovit i detaljan pristup kako bi pravilnim odabirom tretmana postigli optimalan rezultat.

PORED DELINEA UREĐAJA, NEMA POTREBE ZA PHOTOSHOPOM

U Polidermi vam predstavljamo najnoviji uređaj koji tijelo s Instagrama pretvara u realnost

Poliklinika Poliderma od sada je ponosna članica Hrvatsko-korejskog poslovnog kluba / Croatian-Korean Business Club (CKBC).

Poliklinika Poliderma od sada je ponosna članica Hrvatsko-korejskog poslovnog kluba / Croatian-Korean Business Club (CKBC).  Predsjednik Kluba, g.  Zoran Horvat i Dr. Dinko Kaliterna ugovor o pristupanju Klubu potpisali su u prisustvu veleposlanika Republike Koreje u Republici Hrvatskoj, g. Kim Dong – chan - a i Prvog tajnika i konzula, g. Lee Donghee-a. 

Ljepota koja ne blijedi - poliklinika Poliderma proslavila 15 godina uspješnog rada

Lana Gojak Bajt, Daria Lorenci, Petra Dugandžić, Ana Maras Harmander, Jelena Lešić, Nabilah Harron, Ivana Nola te brojni drugi uživali na proslavi u čast poliklinike Poliderma

Für die schnellsten Informationen oder schnelle Terminvereinbarungen rufen Sie gleich an 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Beschreiben Sie dem Doktor Kaliterna Ihr Zustand oder schicken Sie Bilder und der Doktor Kaliterna meldet sich persönlich mit seinem Expertenrat und Lösung

Fragen sie den dr. Kaliterna

Für die schnellsten Informationen oder schnelle Terminvereinbarungen rufen Sie gleich an

01/4828-961

Gebührenfreie Online-Konsultationen

Beschreiben Sie dem Doktor Kaliterna Ihr Zustand oder schicken Sie Bilder und der Doktor Kaliterna meldet sich persönlich mit seinem Expertenrat und Lösung

*Ihre Privatsphere ist vollkommen sicher und Ihre Fragen liet nur der Dr. Kaliterna.

Fragen sie den dr. Kaliterna