Hvala cijeloj ekipi poliklinike

Poštovani, htjela sam se samo zahvaliti na vrlo ugodnoj suradnji sa djelatnicima poliklinike Poliderma.

Naime, osoblje je vrlo stručno u onome što rade, a i susretljivo i ljubazno. Prije svakog tretmana dobijete objašnjenje što će vam se raditi, što možete očekivati nakon tretmana i upute što i kako trebate raditi nakon tretmana. Ništa ne prepuštaju slučaju, vrlo stručno sve objasne i strpljivo odgovaraju na sva pitanja.

Ja sam osobno vrlo zadovoljna rezultatima tretmana laserom (uklanjanje ožiljaka od akni). Radila sam nekoliko tretmana (kombinacije a različitim laserima), doktor Dinko Kaliterna je odredio svaki puta kojim laserom je trebalo raditi i koji će dati nabolje rezultate. Priznajem da sam jako zadovoljna i da bih ga svakome preporučila.

Nakon takvih tretmana lice nekoliko dana izgleda poprilično loše i može se dogoditi da se pacijenti (kao i ja) malo uplaše, ali zato i doktor i sestre daju dodatna objašnjenja i upute što i kako raditi, u bilo koje doba su bili na raspolaganju te sam im na tome vrlo zahvalna !!

Moje veliko hvala cijeloj ekipi poliklinike Poliderma i svakako im se namjeravam opet obratiti !!

Marjana Radović

Für die schnellsten Informationen oder schnelle Terminvereinbarungen rufen Sie gleich an 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Beschreiben Sie dem Doktor Kaliterna Ihr Zustand oder schicken Sie Bilder und der Doktor Kaliterna meldet sich persönlich mit seinem Expertenrat und Lösung

Fragen sie den dr. Kaliterna

Für die schnellsten Informationen oder schnelle Terminvereinbarungen rufen Sie gleich an

01/4828-961

Gebührenfreie Online-Konsultationen

Beschreiben Sie dem Doktor Kaliterna Ihr Zustand oder schicken Sie Bilder und der Doktor Kaliterna meldet sich persönlich mit seinem Expertenrat und Lösung

*Ihre Privatsphere ist vollkommen sicher und Ihre Fragen liet nur der Dr. Kaliterna.

Fragen sie den dr. Kaliterna