Blog

Di, 8. 1. 2019.

Zdravi iznutra, a lijepi izvana - intravenozna terapija

Dr.Kalierna infuzije

Moj prvi susret s intravenoznom terapijom, ili infuzijom, bio je prije 15 godina u New Yorku. Tada sam boravio kod poznatog dr. Salerna, jednog od najvećih svjetskih stručnjaka za intravenoznu terapiju koji me osvijestio o važnosti i učinkovitosti takvog oblika terapije. Moja vizija je da uz pomoć infuzija, tretmana, promjene prehrane i načina života te uporabom moje kozmetike,  omogućiti svima željeni izgled i zdravlje. Zdrav iznutra znači biti lijep izvana!

Način života, stres, opterećenje i zagađenje okoliša - najviše se odražava upravo na naše zdravlje. Nedovoljan unos vitamina i minerala povećava rizik od oboljenja, oslabljuje imunosni sustav, uzrokuje umor i manjak energije. Stoga je izrazito važno pružiti našem organizmu dovoljnu količinu vitamina i minerala kako bi zadržao svoje obrambene sposobnosti. Intravenozna terapija najbolja je opcija za Vaše zdravlje, oporavak organizma, detoksikaciju, uklanjanje umora i vraćanje energije. Jer, sva ljepota i zdravlje dolaze iznutra, a infuzije to najbolje korigiraju. Za ljepotu je potrebno biti zdrav!

ŠTO JE INTRAVENOZNA TERAPIJA ILI TERAPIJA INFUZIJAMA?

Pod intravenoznu terapiju  podrazumijevamo ubrizgavanje određenih tvari direktno u krvotok u razne svrhe: za liječenje, rehidracije, detoks i sl. Riječ je o staroj, pouzdanoj metodi koja spada u osnove liječenja većine bolesti i predstavlja preduvjet za očuvanje zdravlja. Sastojci koji se ubrizgavaju mogu biti lijekovi, voda u svrhu rehidracije ili nutrijenti poput minerala, vitamina i aminokiselina. Većinom se koristi fiziološka otopina kao sredstvo razrijeđenja nutrijenata. Osim infuzija, postoje još bolusi i shootovi koji služe za ubrizgavanje nutrijenata putem injekcije uz manju količinu fiziološke otopine koja inače služi za razrijeđenje a daje se u venu ili mišić. Intravenozna terapija danas je jedna od najpopularnijih metoda u svijetu za detoks, pomlađivanje i brojne druge namjene.

KAKO SU TRETMANI INFUZIJOM PROMIJENILI SVIJET?

Da bismo postigli vanjsku ljepotu, prvo moramo njegovati zdravlje. Poznato je da ljepota dolazi iznutra, a infuzija ili intravenozna terapija najbrži su put za ostvarivanje ovog cilja. Zbog njenog blagotvornog ali i brzog učinka na zdravlje ne čudi da je upravo ovaj tretman postao hit među svjetskim celebrityjima i njihovo “tajno oružje” za vrlo brz oporavak od mamurluka, pada imuniteta i iscrpljenosti. U današnje doba interneta, društvenih mreža, “selfija” kao posljedice istih, možemo  zaključiti da je fizički izgled sve značajniji u svakodnevnim situacijama. Mi ljudi, kao vizualna bića, teško ostajemo ravnodušni na ljepotu koja je postala opsesija modernog društva. Provedena istraživanja pokazuju da je fizički izgled danas jednake važnosti kao i obrazovanje za uspjeh na poslu. Osobe boljeg fizičkog izgleda brže napreduju, poslodavci im više ”izlaze u susret”  te shodno tome ostvaruju veće prihode. S obzirom na ove podatke, ne čudi što ljudi diljem svijeta svakog dana troše vrtoglave novčane iznose kako ostvarili svoj ideal ljepote. Zato je pojava intravenozne terapije revolucionaran tretman u industriji ljepote, jer ne djeluje blagotvorno samo na Vaše zdravlje, već i na ljepotu!

Für die schnellsten Informationen oder schnelle Terminvereinbarungen rufen Sie gleich an 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Beschreiben Sie dem Doktor Kaliterna Ihr Zustand oder schicken Sie Bilder und der Doktor Kaliterna meldet sich persönlich mit seinem Expertenrat und Lösung

Fragen sie den dr. Kaliterna

Für die schnellsten Informationen oder schnelle Terminvereinbarungen rufen Sie gleich an

01/4828-961

Gebührenfreie Online-Konsultationen

Beschreiben Sie dem Doktor Kaliterna Ihr Zustand oder schicken Sie Bilder und der Doktor Kaliterna meldet sich persönlich mit seinem Expertenrat und Lösung

*Ihre Privatsphere ist vollkommen sicher und Ihre Fragen liet nur der Dr. Kaliterna.

Fragen sie den dr. Kaliterna