Infuzije

Infuzije

Energija i vitalnost imperativ su u svakoj situaciji - stoga ne čudi kako su infuzije, odnosno intravenozne terapije, ostvarile svjetsku popularnost u tako kratkom vremenu.

Intravenozne terapije predstavljaju novu metodu za unos vitamina i nutrijenata u organizam. Ova vrsta intravenske injekcije odnosi se na tekuću smjesu sastavljenu od različitih vitamina i minerala koji djeluju sinergistički, kako bi se vaše tijelo oporavilo od dehidracije, umora, ojačalo imunološki sustav i pročistilo sve toksine iz krvi. Neke od infuzija također su posebno osmišljene za pomoć protiv mamurluka i osjećaja tromosti.

Unos vitamina i minerala putem infuzije

Unos vitamina i minerala putem intravenozne terapije postaje sve popularnije, ali što je to točno i kako vam ova metoda može pomoći? Možda je vaša prva asocijacija bolnička vrećica smještena kraj kreveta, ali jeste li ikada razmislili o njezinim koristima? Korištenje infuzija koje sadrže velike količine glutationa, vitamina C i magnezija postaje sve traženije zbog svojih pozitivnih učinaka na oporavak kože i mamurluka. Osim toga, uvijek se preporučuje preusmjeravanje prehrane na cjelovitiju i uravnoteženiju, a intravenoznim ubrizgavanjem antioksidanata, vitamina i minerala možete zaobići složeni i višestruki probavni proces tako što se potrebni nutrijenti unose ravno u vaš krvotok što ih čini više bioraspoloživim. Također možete osjetiti učinke značajno brže nego što biste da ste ih uzimali u obliku dodatka prehrani.

Sve to doprinosi poboljšanju izgleda kože, a 45-minutni postupak je jednostavan i bezbolan. Hidratizacija se osjeti odmah, a hranjive tvari počinju djelovati oko 12 do 24 sata nakon tretmana.

U svijetu koji je sve više opsjednut personalizacijom, kozmetički proizvodi i dalje se prezentiraju kao univerzalni proizvodi koje svatko može koristiti. Intravenozna terapija, međutim, nudi personalizirano iskustvo jer se hranjive tvari mogu osmisliti i prilagoditi za liječenje bilo kojeg broja problema s kožom ili zdravljem. Posebno su korisni vitamin C, vitamin B i glutation u svrhu poboljšanja izgleda kože. Prehrambeni dodaci oralno, u tabletama ili tekućem obliku, ulaze u vaše tijelo kroz probavni sustav. Dio hranjivih vrijednosti može se izgubiti u probavnom traktu. Još veći gubitak hranjivih tvari može se dogoditi kod osoba s poteškoćama u apsorpciji zbog bolesti, starosti ili lijekova koji uzimaju. Uporaba intravenozne terapije omogućava veću koncentraciju željenih hranjivih sastojaka u krvotoku, specifičnih tkiva i stanica.

Prednosti intravenozne terapije:

  • Siguran, učinkovit način za poboljšanje stanične funkcije, povećanje energije, jačanje imuniteta
  • Smanjite vrijeme oporavka izravnim unosom hranjivih nutrijenata u stanice
  • Viša koncentracija hranjivih sastojaka u odnosu na oralan unos
  • Manje gastrointestinalnih nuspojava jer infuzije zaobilaze želudac i crijeva

Trenutno ljepša koža

Koliko ste zdravi i koliko je dobra funkcija vaših organa, toliko dobro izgleda vaša koža. Ljudi ponekad ne vide vezu između određenih organa i njihove kože, ali, na primjer, zdrava jetra je ključna za lijepu kožu. Infuzije uključuju širok spektar hranjivih tvari koje ste navikli vidjeti u aktualnim preparatima za njegu kože i dodatke ljepoti. Mnoge infuzije koje su usmjerene na kožu sadrže minerale poput magnezija i cinka, vitamina B kompleksa i vitamin C, koji podržavaju zdravu funkciju kože, kao i aminokiseline, fiziološke otopine i elektrolite. Još jedna u nizu prednosti korištenja infuzija su trenutno vidljivi rezultati. U samo 24 sata, vaša koža izgledati će nevjerojatno!

Infuzije su također vrlo tražene zbog svoje sposobnosti obnavljanja razine hidratacije u našim stanicama, sprečavanja staničnog starenja i poboljšanja probave, što je među mnogim drugim prednostima. Ako ste u potrazi za instant rješenje za niz problema, poput umora, slabog imuniteta, manjka energije ili kožnih nepravilnost, posjetite Polikliniku Poliderma i otkrijte kako intravenozna terapija može promijeniti vaš život!

Für die schnellsten Informationen oder schnelle Terminvereinbarungen rufen Sie gleich an 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Beschreiben Sie dem Doktor Kaliterna Ihr Zustand oder schicken Sie Bilder und der Doktor Kaliterna meldet sich persönlich mit seinem Expertenrat und Lösung

Fragen sie den dr. Kaliterna

Für die schnellsten Informationen oder schnelle Terminvereinbarungen rufen Sie gleich an

01/4828-961

Gebührenfreie Online-Konsultationen

Beschreiben Sie dem Doktor Kaliterna Ihr Zustand oder schicken Sie Bilder und der Doktor Kaliterna meldet sich persönlich mit seinem Expertenrat und Lösung

*Ihre Privatsphere ist vollkommen sicher und Ihre Fragen liet nur der Dr. Kaliterna.

Fragen sie den dr. Kaliterna