Oblikovanje leđa

Oblikovanje leđa

Sve donedavno, bili smo prilično ograničeni radi ne mogućnosti postizanja boljih rezultata u tretmanu oblikovanja leđa, jer nismo imali efikasne tretmane. U tretmanima za korigiranje viška na leđima, obično se radi o korekciji viška kože i masnih nakupina  koje se ne mogu ukloniti nikakvom vježbom ili dijetom. U pojedinim haljinama nikako se ne mogu sakriti "izdajničke" masne nakupine. Liposukcija se u tretiranju leđa ne savjetuje, jer nije problem u masnim nakupinama, već u višku kože koji treba zategnuti, a klasična liposukcija ne zateže kožu. Operacije zbog mogućnosti nastanka ožiljka ne dolaze u obzir kao ni injekcije za lipolizu, jer ne zatežu kožu. 

Veliki napredak je bio dolazak uređaja Venus Legacy i MedContour platforme, no i ti tretmani imaju svoje limite vezano za rezultate. Također, navedeni tretmani nisu predviđeni za tretiranje donjeg djela leđa, osobito iznad stražnjice. Tretmane oblikovanja leđa možemo podijeliti na:

  • gornji dio - područje oko lopatice i ispod nje
  • donji dio - same slabine i dio iznad stražnjice

 

Najveću novost u tretmanima oblikovanja leđa čine tzv. minimalno invazivni tretmani u kojima se koristi posebna igla, tzv. kanila, koja kontrolirano zagrijava ispod kože u svrhu zatezanja i oblikovanje kože.
Istovremeno se radi lipoliza (trajno uništenje masnih stanica) a oslobođene masne kiseline se izmokre. Laseri koriste optičku energiju, a Thermi radio valove. Potreban je samo jedan tretman koji je bezbolan, a izvodi se u lokalnoj anesteziji. Modrica uglavnom nema ili traju oko par dana. Nije potrebno strogo mirovanje nakon tretmana. Početni rezultati se vide za približno 30 dana, vremenom postaju sve bolji jer proces zatezanja kože traje oko 12 mjeseci. Rezultati su trajni. Cilj tretmana je lijepo oblikovati konture leđa, posebno u donjem dijelu, što naglašava ženstvenost. Ovaj tretman omogućava da vam svaka haljina koju nosite savršeno stoji i da se tako osjećate.

Für die schnellsten Informationen oder schnelle Terminvereinbarungen rufen Sie gleich an 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Beschreiben Sie dem Doktor Kaliterna Ihr Zustand oder schicken Sie Bilder und der Doktor Kaliterna meldet sich persönlich mit seinem Expertenrat und Lösung

Fragen sie den dr. Kaliterna

Für die schnellsten Informationen oder schnelle Terminvereinbarungen rufen Sie gleich an

01/4828-961

Gebührenfreie Online-Konsultationen

Beschreiben Sie dem Doktor Kaliterna Ihr Zustand oder schicken Sie Bilder und der Doktor Kaliterna meldet sich persönlich mit seinem Expertenrat und Lösung

*Ihre Privatsphere ist vollkommen sicher und Ihre Fragen liet nur der Dr. Kaliterna.

Fragen sie den dr. Kaliterna