Fileri – Najnoviji trendovi kod filera │ Poliderma

Usluge

Najnoviji trendovi kod filera

Najnoviji trendovi kod filera

U zadnje vrijeme su se kod nas pojavile nove marke filera koje potpuno mijenjaju tretmane filerima na sasvim nov način. Mogli bi reći da se radi o svojevrsnoj revoluciji. 

Ovo je veliki preokret ne samo za liječnike nego najviše za klijente koji sada mogu dobiti znatno bolje i trajnije rezultate nego prije. 

Klijenti su se često žalili da rezultati filera na bazi hijaluronske kiseline kratko traju uz slabe rezultate. Velik problem je što su se pojavili brojni fileri neprovjerenih proizvođača upitne kvalitete. 

Još veći problem je što postoje krivotvoreni fileri. Potom nestručne osobe rade tretmane s filerima, stoga je potrebno, ako želite vrhunske rezultate ići kod provjerenih doktora koji znaju odabrati vrstu filera prema vašem licu i potrebama. 

Filer se mora odabrati prema vašim potrebama 

Liječnik koji radi tretmane mora pratiti trendove. Ključno je nakon detaljnog razgovora odabrati filer prema vašim potrebama. 

Više se ne rade toliko tretmani bora jer je starenje gubitak volumena. Stoga je bitno nadoknaditi volumen. 

Primjerice, oblikovanjem obraza odmah se tzv. nazolabijalne bore iznad usana smanje. Ako se daje tzv. bolus tehnika okomitog ubrizgavanja veće količine dobije se znatno bolji rezultat uz uštedu filera. 

Izuzetno je popularno koristiti filer gušće konzistencije jer se često sa 1 ml može skoro cijelo lice oblikovati. Zamislite da 1 ml punjača zamjeni 2 do 3 ml punjača i još izračunajte uz to uštedu. Ovo su samo neke od najnovijih smjernica kod tretmana s filerima. 

Želio bih vam predstaviti neke najnovije filere koji su došli kod nas na tržište. 

EMERVEL 

Jako mi se dopao filer za usne koji ima veću gustoću, te je zbog toga izrazito pogodan za povećanje usana ako vam je glavni cilj upravo to. 

Ako više želite naglasiti usne tada ga ne bih preporučio za to. Ovaj punjač me najviše dojmio kod oblikovanja usana. Često povećam usnu te ostane još filera kojeg mogu ubrizgati negdje drugdje i to sve sa 1 ml!

Filer za volumen od 1 ml je izrazito zanimljiv jer se sa svega 1 ml često može korigirati veći dio lica ako nisu jače izražene promjene tipa većeg gubitka masnog tkiva. 

Duljina trajanja je oko 30% dulja u odnosu na većinu filera, te prosječno traje oko 9 do 12 mjeseci po navodu proizvođača. Morate znati da se radi o individualnim podacima. 

PERFECTA 

Trenutačno najnoviji filer na bazi hijaluronske kiseline kod nas koji ima produljeno djelovanje te traje oko 30 do 50% dulje od ostalih filera. Svo znanje i najmodernija tehnologija primjenjena je u proizvodnji ovog filera. Ima najveći sigurnosni profil od svih filera u smislu eventualnih kasnijih reakcija na filer. Rezultati su više nego odlični. 

Ono što bih volio posebno istaknuti je filer za oblikovanje lica i kontura koji ima pakiranje od 3 ml. Cijena mu je prihvatljivija u odnosu na druge takve punjače jer košta 6000 kuna, a ostali slični fileri imaju pakiranje od 2 ml po gotovo istoj cijeni. 

ELLANSE 

Po meni filer budućnosti iz više razloga. Po prvi put možemo odabrati koliko želimo da filer traje. Postoje 4 modela koja su označena slovima. Primjerice S traje jednu godinu, a E traje 4 godine. Možemo još izabrati trajanje dvije do tri godine. Drugo što je revolucionarno jest to što ovaj filer u sebi sadrži čestice posebne kiseline koja potiče razvoj novog kolagena i regeneraciju kože. 

Smatram da ovaj filer predstavlja najveći napredak kod filera trenutačno. Cijena će biti veća u odnosu na druge filere jer znatno dulje traje te ujedno regenira kožu. Mogu reći da je ovaj filer moj favorit, ne zbog cijene nego što daje najviše vašoj koži.

AKCIJA U SVIBNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Laserska epilacija nogu i bikini zone = 2.500kn
Laserska epilacija nogu, bikini zone i pazuha = 3.000kn

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr