trbuh

Tretmani koji se koriste za smanjivanje trbuha

Trbuh je mnogim ljudima bolna točka zbog veličine ili oblika. Može se raditi o povećanom obujmu i višku kože nastalima nakon poroda ili nakon mršavljenja. Tretmani koji se odnose na trbuh nisu predviđeni za mršavljenje nego za oblikovanje tijela. Cilj tretmana je smanjenje obujma, tj. veličine trbuha ili zatezanje kože radi oblikovanja trbuha.

Radiovalovi

Metoda koristi elektromagnetsku energiju koja okreće molekule vode pri čemu nastaje energija koja oštećuje membrane masnih stanica koje nakon toga odumiru i izbacuju mast koja se mokraćom ukloni iz tijela. Oštećuje se vezivno tkivo, što je znak organizmu da nastalo oštećenje popravi i stvori novo tkivo uz jačanje postojećeg. Na taj način dolazi do zatezanja i pomlađivanja kože. Tretman uz oblikovanje tijela smanjuje strije na mjestu tretmana. Potrebno je 6 tretmana. Nema oporavka.

Akvaforeza

Tretman koristi električnu energiju da ubaci određene tvari kroz kožu, kao primjerice kofein, acetil karnitin i ostale tvari koje razbijaju masne stanice i ubrzavaju metabolizam te na taj način uklanjaju masne stanice. Potrebno je 8 do 10 tretmana.

Lipostabil

Koristi se tvar fosfatidil kolin koja je prirodni građevni dio svake stanice. Njegova uloga je razbijanje masnih stanica i ubrzavanje metabolizma. Koriste se najmanje igle kojima se tvar ubrizgava u kožu. Potrebno je 1 do 5 tretmana. Oporavak traje 3 do 5 dana jer nastaju modrice uz otok kože.

Fat dissolve metoda

Koristi isto fosfatidil kolin koji se u tijelo ubacuje pomoću električne energije. Metoda je zamjena za lipostabil kod osoba koje se boje igle. Potrebno je 8 do 10 tretmana. Bez oporavka.

Karboterapija

Tretman se zasniva na ubrizgavanju plina CO2 koji ubija masne stanice i pomlađuje kožu. Ubodi nisu bolni, ali moguća je manja nelagoda ili bolnost prilikom ubrizgavanja plina. Potrebno je 5 do 12 tretmana, a nema oporavka.

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

Pitajte doktora Kaliternu

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah

01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

*Vaša privatnost je apsolutno sigurna i Vaša pitanja čita isključivo doktor Kaliterna

Pitajte doktora Kaliternu