celulit

Zašto su velike razlike u cijeni između tretmana s radio valovima?

Celulit je jedan od najvećih neprijatelja žena. Ima ga gotovo svaka žena, a niti sportašice i modeli nisu pošteđeni. Javlja se sve ranije, tako da već učestalo susrećemo celulit u dvanaestoj godini života. Razlog tome su, osim genetike, i način života, prehrana i nedovoljno kretanja. Sve češće uzimanje kontracepcije dodatno stvara i pogoršava celulit. Celulit je više od estetskog problema, to je kronično degenerativna upalna bolest pri čemu dolazi do poremećaja metabolizma, cirkulacije, limfne drenaže i oštećenja vezivnog tkiva. Obilježja celulita su da se s vremenom pogoršava i širi te ne prolazi sam. Što je celulit izraženiji i dugotrajniji to su veće degenerativnoupalne promjene te je potrebno više vremena kako bi se nastala oštećenja uklonila.

U pravu ste kada kažete da je ista metoda koja koristi elektromagnetsku energiju ali nisu isti uređaji koji je koriste. Postoje ogromne razlike u tehničkim karakteristikama samih uređaja. Dok pojedini uređaji koštaju kao dvosobni stan drugi uređaji koštaju do par tisuća Eura. Cijena uređaja određuje cijenu rezultata isto tako rezultat. Bolji uređaji imaju nastavak za zatezanje kože i drugi nastavak za topljenje celulita tj masnih naslaga. Jeftiniji uređaj osim što mogu oštetiti kožu imaju samo 1 vrstu nastavka te daju loše rezultate. Ako se tretirate s nastavkom za zatezanje kože nećete imati nikakav efekt za celulit ili ako koristite nastavak za topljenje celulita dobit ćete višak kože. Stoga možemo reći da se radi o istoj metodi ali nikako o istim uređajima što je razlog razlike u cijenama tretmana. Stoga se pažljivo informirajte s kojim se uređajem radi tretman i po mogućnosti da tretman bude pod nadzorom liječnika.

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

Pitajte doktora Kaliternu

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah

01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

*Vaša privatnost je apsolutno sigurna i Vaša pitanja čita isključivo doktor Kaliterna

Pitajte doktora Kaliternu