faktori rasta

Faktori rasta

Faktori rasta su bjelančevine odgovorne za komuniciranje između stanica. Potiču bolji rad stanica uz jak efekt obnove i pomlađivanja kože te brojne druge funkcije.

Snažno potiču razvoj novog kolagena i preveniraju starenje kože, te imaju veliku važnost u pomlađivanju kože. S godinama se smanjuje razvoj faktora rasta te je njihovo nadomještavanje nužno kako bi se koža održala mladolikom.

Zahvaljujući firmi Genesis po prvi puta imamo tretman pomlađivanja kože s faktorima rasta. Pored faktora rasta nalaze se  dodatni spojevi poput minerala, peptida, hijaluronske kiseline te niz drugih. Tretman se radi s uređajem Dermafrac koji s dermarolerom radi sitna oštećenja kože poput kanalića kroz koje se ubrizgavaju faktori rasta s drugim spojevima. Zahvaljujući vakumu, faktori rasta se znatno dublje ubrizgavaju i time daju bolji rezultat.

Sam tretman je bezbolan te skoro da i nema oporavka. Tretman daje najbolju obnovu kože te potiče razvoj novog kolagena.

Cilj tretmana nije smanjivanje bora, ožiljaka niti zatezanje lica, već prevencija razvoja bora, "padanja" lica i starenja. Tretman se preporuča u prevenciji pri prvim znakovima starenja kože lica. Savjetuje se osobama između 30 i 50 godina života. Koža nakon tretmana bude deblja, elastičnija, svježije izgleda te se znatno popravi kvaliteta kože uz uklanjanje umornog izgleda lica. Savjetuje se 1 do 3 tretmana te 1 tretman održavanja godisnje. Za bolji rezultat možete kod kuće koristiti maske od faktora rasta koje su također dostupne.

Kako poboljšati efekt tretmana s faktorima rasta?

Uloga Hydrafacial tretmana prije tretmana faktorima rasta jest da se ukloni mrtvi sloj kože koji guši kožu, te da se isprazne začepljene pore. Na taj način koža prodiše i znantno se poboljša rezultat jer nema zapreke  da faktori rasta dopru do kože.

Sam tretman s Hydrafacial uređajem je ugodan i bez oporavka. Koristi se posebni nastavak koji najtemeljitije uklanja mrtvi sloj kože te se potom vakumom prijeđe kako bi se pore ispraznile.

Video prikaz tretmana :

Recenziju tretmana možete pročitati ovdje:

http://www.sminkerica.com/kozmetika/kako-pomladiti-lice-ostecenjima-koze/

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

Pitajte doktora Kaliternu

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah

01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

*Vaša privatnost je apsolutno sigurna i Vaša pitanja čita isključivo doktor Kaliterna

Pitajte doktora Kaliternu