Uklanjanje tetovaža STARWALKER tehnologijom

uklanjanje tetovaže starwalker tehnologijom

ŠTO JE PICO LASER ?

Da bi se uništio pigment, tj. tetovaža, potrebna je velika snaga lasera u što kraćem vremenskom roku. Uobičajeni laseri za uklanjanje tetovaža koriste trajanje laserskog impulsa od 0,000 000 009 s. Pico laseri kao što je Starwalker, koriste laserski impuls od 0, 000 000 000 009 s! To je razlog zašto su najbolji za uklanjanje tetovaža. 

Imaju najveću snagu u najkraćem vremenskom trajanju. Iz tog razloga znatno efikasnije razbiju tetovažu na manje dijelove koji se potom lakše uklone. Tretmani su znatno ugodniji i potreban je manji broj tretmana.

STARWALKER

Starwalker je pico laser koji koristi pico impulse, koje zbraja u 1 impuls koji znatno efikasnije uklanja tetovažu za razliku od drugih pico lasera koji nemaju tu mogućnost. Pored toga, ima brojne druge prednosti koje omogućuju brže i efikasnije uklanjanje tetovaže u manjem broju tretmana. Možemo ga usporediti s krojačem koji svakom klijentu uzima strogo individualno mjere, tako Starwalker vodi računa o svim karakteristikama tetovaže da bi se što bolje uklonila.

PO ČEMU JE POSEBAN LASER STARWALKER?

1.         Posebna vrsta pico impulsa

2.         Totalno programiranje svih parametara lasera prema boji, starosti i gustoći tetovaže

3.         Snaga laserskog impulsa se određuje prema gustoći i boji tetovaže ovisno da li je svježa ili starija tetovaža

4.         Radi se automatski proračun laserskih parametara prema karakteristikama svake tetovaže kako bi se što bolje uklonila

5.         Mogućnost određivanja efekta laserskog impulsa kako bi bio blag ili po potrebi agresivniji prema tetovaži

6.         Frakcijski nastavak za pripremu tretmana koji ima mogućnost točnog određivanja optimalne snage kojom ošteti tetovažu

7.         Posebne karakteristike samog laserskog impulsa

 

Zahvaljujući svemu navedenom jasno je zašto je laser Starwalker nova mjera za uklanjanje tetovaža.

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

Pitajte doktora Kaliternu

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah

01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

*Vaša privatnost je apsolutno sigurna i Vaša pitanja čita isključivo doktor Kaliterna

Pitajte doktora Kaliternu