Thermi smooth - Nježan tretman pomlađivanja mikroregija lica

thermi smooth

 Uređaj Thermi djeluje po principu korištenja radiovalova u svrhu zatezanja i pomlađivanja kože. Posebni dodatak ovom uređaju je elektroda čija je funkcija predviđena za smanjenje bora, podizanje kapaka, smanjenje kesica ispod očiju te za zatezanje manjih regija na licu ili podbratku

 Naziv tretmana je Thermi Smooth, jer vrh ovog nastavka glatko i nježno kružnim pokretima klizi po koži. Na lice namazano gelom, elektrodom se rade sitni kružni pokreti, kako bi se koža zagrijala. Zagrijavanjem kože radiovalovi djeluju na poticanje rasta novog kolagena.

Koristi se za tretiranje regija:

  • Čelo
  • Područje oko očiju
  • Obrazi
  • Vrat
  • Područje oko usana

Tretman je bezbolan, nema oporavaka a radi se cijelu godinu.  Za razliku od drugih uređaja, ovdje postoji direktna kontrola temperature koja se postiže postupnim zagrijavanjem. Naime, senzor mjeri kolika je postignuta temperatura zagrijavanja kože, te ju na taj način i „dozira“. Tako postižemo najbolji rezultat te sprječavamo oštećenja kože.

Rezultati se vrlo često vide odmah nakon tretmana iako postaju sve bolji vremenom. U prosjeku je potrebno od 3 do 5 tretmana, ovisno o izraženosti promjena tj. regije koju tretiramo.

Cilj je grijanjem oštetiti kolagen u svrhu stvaranja novog kolagena te jačanja novog kolagena. Istovremeno, potiču se stanice metabolizma uz jak efekt pomlađivanja kože. Metoda je izuzetno efikasna za podizanje kapaka i pomlađivanje područja oko očiju.

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

Pitajte doktora Kaliternu

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah

01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

*Vaša privatnost je apsolutno sigurna i Vaša pitanja čita isključivo doktor Kaliterna

Pitajte doktora Kaliternu