Pulse Dye

pulse dye

Do nedavno je pulse dye laser valne duljine 585 ili 595 nm bio zlatni standard uklanjanja hemangioma, manjih do srednje velikih kapilara na površini i srednjem dijelu kože.

U tu svrhu se još koristi najčešće KTP laser 532 nm i IPL uređaj. Moguća je primjena još aleksandrita, diodnog i neodimij yag lasera. Navedeni imaju slabiji rezultat u odnosu na pulse dye laser. Glavni nedostatak tretmana pulse dye lasera je bila velika bolnost tijekom tretmana uz dugotrajna naticanja lica i modrice te spada u najnepopularniji laser. Pojavom razvijenijeg oblika IPL uređaja nastao je tzv. AFT tretman koji je imao znatno bolji rezultat. Tzv. žuti laser valne duljine 578 nm je veliki napredak koji može konkurirati Pulse Dye laseru. Potrebno je još izvjesno vrijeme da se žuti laser usavrši zbog čestih kvarova. Najnoviji napredak predstavlja tzv. Pulse Dye tehnologija koja je razvijeniji oblik AFT tehnologije koja umjesto valne duljine 540 nm koristi valnu duljinu 580 nm najbližu koju koristi pulse dye laser. To je razlog zašto je ova tehnologija jako efikasna. Trenutno tretmani pulse dye tehnologije se mogu mjeriti s rezultatima pulse dye lasera, ali bez neželjenih nuspojava tipa naticanja, bolova, modrica, žarenja,.... Ova tehnologija je veliki napredak u liječenju crvenila, rosaceje, manjih kapilara,... U odnosu na AFT tretman potreban je manji broj tretmana.

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

Pitajte doktora Kaliternu

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah

01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

*Vaša privatnost je apsolutno sigurna i Vaša pitanja čita isključivo doktor Kaliterna

Pitajte doktora Kaliternu