Plasmage

plasmage tehnologija - blefaroplazma

Patentirana PRVA FRAKCIJSKA plazma izuzetno precizna za izvođenje ne ablativnih tretmana sa mogućnošću podešavanja snage i frekvencije. Koristi se za tretmane blefaroplazme - podizanje i zatezanje očnih kapaka - nekirurška blefaroplastika, ksantelazma, akne, bore, lentigo, ožiljci, fibromi, te za tretmane biostimulacije - pomlađivanja kože.

Plasmage je jedini uređaj koji koristi frakcijsku plazmu tj. četvrti oblik materije u obliku iskre. Koristi se ionizacija tj. električno pobuđivanje plina pri čemu nastaje proboj u obliku iskre tj. plazme. Najsličnija usporedba plazmi bi bilo nešto slično munji, no veoma slabije snage. Prema istom principu radi i uređaj Plexr, no nema mogućnost frakcijskog oblika plazme kao što ga ima Plasmage. Frakcijska plazma je oblik plazme u više krugova koja izazivaju mikroskopska oštećenja ispod kože.

Kod Plexera postoji oblik plazme samo u krugu tj. samo na jednom mjestu gdje nastaje oštećenje kože prilikom dodira plazme s kožom. Plasmage odjednom na mjestu dodira plazme s kožom izaziva brojna oštećenja ispod površine kože, zbog čega ima znatno jači efekt nego Plexer. Ujedno, Plasmage ima mogućnost regulacije promjera plazme koji djeluje na kožu, što je izrazito bitno za bolji rezultat.

Kako bismo dobili što bolji rezultat, mogućnost da možemo mijenjati promjer plazme je od posebnog značaja. U slučaju kada je potreban jači efekt, podesi se veći promjer plazme, a gdje je potreban slabiji efekt, jer je koža osjetljivija, stavimo manji promjer plazme. 

Plazma u dodiru s kožom izaziva jak efekt obnove, pomlađivanja i zatezanja kože. Ako želimo nešto ukloniti, tada produljimo kontakt plazme s tvorbom koju uklanjamo, npr. madež ili bradavicu. Na mjestu plazme nastaje oštećenje kože u obliku rane koja cijeli u prosjeku do 5 dana. Tretman se ne izvodi kod trudnica i osoba s pacemakerom.

Plasmage se koristi u iste svrhe kao i Plexr:

  • - nekirurška korekcija kapaka ( blefaroplastika bez noža )
  • - korekcija očnih kesica
  • - liječenje akni
  • - smanjenje ožiljaka
  • - uklanjanje pigmentacija
  • - korekcija bora

te za brojne druge primjene.

Nakon oštećenja kože plazmom, dolazi do snažnog razvoja novog kolagena, zatezanja i pomlađivanja kože. Tretman se radi pod lokalnom anestezijom u obliku kreme ili injekcije dok se manje promjene kao što je uklanjanje pigmentacija od sunca u obliku mrlja, uklanjaju bez anestezije.

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

Pitajte doktora Kaliternu

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah

01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

*Vaša privatnost je apsolutno sigurna i Vaša pitanja čita isključivo doktor Kaliterna

Pitajte doktora Kaliternu