Injekcijski radio valovi

Injekcijski radio valovi

Frakcijski radio valovi su bili velika revolucija za pomlađivanje lica, zatezanje kože, smanjenje strija i ožiljaka. Dr Kaliterna je 2007. prvi u svijetu počeo koristiti tu tehnologiju te osmislio niz indikacija primjene ove tehnologije bazirane na dermaroleru tj. valjku s iglicama, koje rade mikroskopska oštećenja kože pomoću plazme. Radio valovi stvaraju plazmu u cilju zamjene starog kolagena za novi kolagen. Iz svake iglice nastaje plazma koja oštećuju površinu kože i ispod kože kako bi nastao novi kolagen. Nedostatak metode je bila bol i nemogućnost regulacije dubine oštećenja kože.

Nekoliko godina kasnije nastaje tehnologija tzv. injekcijski radio valovi koji su usavršena verzija tj. zamjena za frakcijske radio valove. 

Ta tehnologija daje znatno bolje rezultate nego što ih daju frakcijski radio valovi a ima mogućnost regulacije dubine prodora uboda iglice.

Tehnologija se temelji na primjeni iglica koje idu do 3.5 mm ispod kože te ispuštaju radio valove ispod kože u svrhu zatezanja, pomlađivanja i oblikovanja kože. Ujedno se stvara novi kolagen, smanjuju pore, bore i ožiljci. Velika je prednost mogućnost regulacije ne samo snage, već i trajanja radio valova koji su ključni za odlične rezultate. Zahvaljujući regulaciji dubine oštećenja ispod površine kože, moguće je djelovati na sva 3 sloja kože te najtemeljitije pomladiti kožu.

Ovdje je riječ o 3D pomlađivanju. Kod 3D pomlađivanja djeluje se na sva 3 sloja kože. Nastala oštećenja ispod površine kože zamjene se novim kolagenom. Rezultat se ne vidi odmah nego postaje sve bolji vremenom jer je potrebno određeno vrijeme da se stvori novi kolagen. Tretman se radi pod lokalnom anestezijom, a oporavak je najčešće od 2 do 5 dana, što je individualno.

Znatno bolji rezultati nastaju ako se metoda istovremeno kombinira s PRP metodom tj. vlastitom krvi. Koristimo uređaj Infini firme Lutronic.

Tehnologija se primjenjuje u tretmanima:

  • Liječenja akni
  • Smanjenje pora, bora i ožiljaka
  • Uklanjanje strija
  • Zatezanje kože trbuha i predjela pupka
  • Pomlađivanje lica i vrata

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

Pitajte doktora Kaliternu

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah

01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

*Vaša privatnost je apsolutno sigurna i Vaša pitanja čita isključivo doktor Kaliterna

Pitajte doktora Kaliternu