Tehnologije

Clear Lift

Što je Clear Lift?

Clear lift je neinvazivni tretman koji se radi s frakcijskim neablativnim laserom bez površinskog oštećenja kože. Laser koristi valnu duljinu 1064 nm što je najveća prednost u odnosu na druge frakcijske lasere. Clear lift se još razlikuje od drugih frakcijskih lasera po tome što je bezbolan tretman, nema oporavka, 100% je siguran, nema komplikacija i može se raditi ljeti. Rezultati se mogu usporediti s agresivnijim frakcijskim laserima gdje je potreban oporavak 4-7 dana. Ukoliko na you tubu upišete Clear lift broj video prikaza sve govori koliko je taj tretman popularan. U Americi ovo je jedan od najdražih tretmana poznatih osoba. Tretman se često radi u pauzi od posla jer nema oporavka.

Venus Legacy: Revolucija oblikovanja lica i tijela

Kako je počela revolucija oblikovanja lica i tijela?

San većine ljudi je bezbolno nekirurško oblikovanje lica i tijela bez komplikacija te oporavka.

Pomlađivanje kisikom: Oxy

Kisik je izvor života. Bez njega ne možemo živjeti. Svaka naša stanica ga treba. Prvi znak bolesti je nedostatak kisika u stanicama.

Pulse Dye

Do nedavno je pulse dye laser valne duljine 585 ili 595 nm bio zlatni standard uklanjanja hemangioma, manjih do srednje velikih kapilara na površini i srednjem dijelu kože.

Hydrafacial tretman

Na tržištu postoje razni uređaji za abraziju kože s vakumom no nijedan uređaj nema istovremeno abraziju uz vakum i ubacivanje seruma bogatog antioksidansima osim uređaja Hydrafacial.

MedContour Multipower platforma

MedContour Multipower, uređaj je najnovije generacije u svijetu neinvazivnih metoda oblikovanja tijela i zatezanja kože, koji kombinirajući ultrazvuk, radiofrekvenciju i drenažu, dubinski uklanja celulit i masno tkivo te istodobno zateže i zaglađuje kožu.

Dermaroler (Skin Needling)

Koristi se valjak s iglicama s kojim se prelazi po koži. Cilj je da se s iglicama izazovu površinska oštećenja kože što potiče obnovu kože.

PRP metoda pomlađivanja s vlastitom krvi

Liječenje s vlastitom krvi je poznata stara metoda koja se koristila za liječenje teških oblika urtikarije bolesti praćene s plikovima koji jako svrbe. Zadnjih 10-ak godina sve se više koristi tekući dio krvi bez stanica zvan plazma u kirurgiji radi bržeg i boljeg zacijeljivanja nakon operacija ili kod rana koje teže cijele.

Mezoterapija

Mezoterapija je stara metoda oko 80 godina koja se počela prvo koristiti u Francuskoj kod ublaživanja bolova mišića i zglobova. Cilj metode je površinsko ubrizgavanje raznih tvari pomoću injekcije na mjesto gdje je potrebno određeno djelovanje.

Pulse dye laser

Ovaj se laser smatra zlatnim standardom za uklanjanje krvnih žila i krvnožilnih tvorbi kao što su to hemangiomi i angiomi. Koristi se još i za pomlađivanje kože, liječenje akni, smanjivanje pora i sunčanih pigmentacija, liječenje bradavica, psorijaze, rosaceje, za uklanjanja crvenila kože te smanjivanje keloida i ožiljaka.

Frakcijski CO2 laser

Ovaj tip lasera ima valnu duljinu od 10600 nm te spada u ablativne frakcijske lasere. Djeluje kao frakcijski erbium laser, ali uz puno jače izražen mehanički i toplinski učinak.

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

Pitajte doktora Kaliternu

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah

01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

*Vaša privatnost je apsolutno sigurna i Vaša pitanja čita isključivo doktor Kaliterna

Pitajte doktora Kaliternu