Tehnologije

Biostimulatori kolagena: Ellanse

ŠTO SU BIOSTIMULATORI KOLAGENA?

Biostimulatori kolagena su prirodne tvari dobivene laboratorijskim putem u svrhu prirodnog poticanja razvoja novog kolagena, a u svrhu oblikovanja i pomlađivanja lica. Sastoje se od nosača, tj. neutralnog dijela, i aktivne supstance. Nisu životinjskog niti bakterijskog porijekla te ne izazivaju alergije. Razgrađuju se i izlučuju iz tijela u cijelosti. Zbog svega navedenog su i najsigurniji. Nakon razgradnje nema pogoršanja niti ovisnosti, a lice znatno bolje izgleda.

Femi tight – revolucija u laserskom ne agresivnom pomlađivanju kože

Laser CO2 je poznat po tome što daje jako dobre rezultate ali je izrazito agresivan te iziskuje dug oporavak i brojne komplikacije. Razlog tome je što CO2 laser u cijelosti oštećuje površinu kože. Kako bi zadržali dobre rezultate, bez dugog oporavka, komplikacija i ne agresivnosti tretmana, urađen je frakcijski CO2 laser. Frakcijski CO2 laser radi mikroskopska oštećenja ispod kože, zbog čega nije agresivan. Zadnja faza razvoja CO2 lasera je tzv. Femi Tight kojim se koža ne oštećuje nego se koristi toplina u svrhu zagrijavanja potkožnog tkiva, što ima jak efekt pomlađivanja, stvaranja novog kolagena i učvršćivanja kože

Thermi RF: najveća revolucija oblikovanja lica i tijela

ŠTO JE THERMI RF?

Thermi RF je uređaj koji koristi radio valove u svrhu oblikovanja lica i tijela, te spada u posebnu kategoriju minimalno invazivnog uređaja. Možemo reći da se radi o uređaju koji kombinira tretman liposukcije i neinvazivne tretmana oblikovanja i zatezanja kože i tijela, a daje rezultate invazivnih tretmana kao što su operacija i liposukcija.

Laserska liposukcija

U Poliklinici Poliderma koristimo najnoviji laser Lipo life 3 G firme Alma lasers, najveću revoluciju u svijetu laserske liposukcije koja je temeljito promjenila pojam liposukcije, a osobito pojam laserske liposukcije. 

Soprano Ice Platinum laser Limited edition

Soprano Ice Platinum laser

Jeste li znali da tijekom života žena prosječno uklanja dlačice 10 000-15 000 puta? Pri tome često nastaju upale, urastaju dlačice, javljaju se pigmentacije i ožiljci. Potrošite novac i živce, a ne riješite problem. Iskoristite pogodnosti koje Vam pružamo kako bi sve to postala prošlost! Trajno uklonite neželjene dlačice i zaboravite na bolna i nelagodna uklanjanja istih.

U Polikliniku Poliderma, među prvima u Europi, stigao je laser Soprano ICE Platinum Limited edition - najnovije, revolucionarno i tehnološko dostignuće za uklanjanje dlaka, od kada se laser počeo koristiti u tu svrhu.

Med Contour Multipower Face lifting

ŠTO JE MED CONTOUR MULTIPOWER FACE LIFTING? 

Dobro poznat i provjeren aplikator iz uređaja Med Visage, remek djelo današnje tehnologije, jedini uređaj koji istovremeno kombinira radio valove i ultrazvučnu energiju u svrhu pomlađivanja i oblikovanja lica, vrata i dekoltea.

Kombinacija raznih oblika energija koja se istovremeno koristi daje najbolje rezultate zbog čega je Medivisage aplikator najefikasniji neinvazivni uređaj koji daje rezultate poput agresivnijih tretmana.

Plexr

Što je Plexr?

Plexr je najnoviji neinvazivni uređaj koji koristi tehnološku inovaciju baziranu na plazmi kako bi zamijenio kirurgiju te označava novu smjernicu u estetici. Predstavlja takozvanu "soft" ili "meku" kirurgiju s rezultatima poput onih koji se dobivaju operacijom. Koristi ionizirani zrak u kojem se stvara iskra poput munje, tj. Plazma koja zagrijava tkivo uz jak efekt zagrijavanja i zatezanja kože. Pri tome dolazi do biostimulacije tj. Poticanja prirodnog procesa obnove kože uz razvoj novog kolagena i pomlađivanja kože.

TR peeling: put do savršenog lica

TR peeling je najnoviji TCA peeling koji je najveća revolucija u peelinzima do sada, jer ne oštećuje kožu, a ima drastične rezultate bez oporavka. 

Smooth pomlađivanje: lasersko pomlađivanje kroz usta

Smooth pomlađivanje je najorginalniji način pomlađivanja lica laserom kroz usnu šupljinu. Koristi se frakcijski laser koji izaziva mikroskopska oštećenja ispod kože koja se zamjenjuju sa novim kolagenom. Pri tome dolazi do jakog efekta pomlađivanja uz zatezanje kože što oblikuje lice te indirektno smanjuje bore.

Silhouette soft

Trenutno najefikasnija neoperativna metoda za podizanje i zatezanje kože. Pomoću posebnih igala uvodi se nit ispod kože. Tretman je bezbolan a radi se u lokalnoj anesteziji te većinom nema oporavka. Koristi se nit od polilaktične kiseline koja se desetljećima koristi u medicini za operacije od kuka do srca. Nit se u cijelosti razgradi i ukloni iz organizma te snažno potiče razvoj novog kolagena. Na niti se nalaze posebna proširenja u obliku zvončića zbog čega tretman ima snažni lifting efekt. Tijekom razgradnje niti dolazi do snažnog efekta pomlađivanja kože u smislu da koža bude svježija, znatno ljepša, bolje strukture, izgleda i kvalitete. Rezultat se vidi odmah a bude sve bolji s vremenom. Rezultat prosječno traje oko 18 mjeseci no nije moguće točno procjeniti. Potreban je 1 tretman. Nakon razgradnje niti nema ovisnosti niti pogoršanja dok koža bude samo bolja.

Intralipoterapija

Saznajte sve o intralipoterapiji.

Mezoniti: Jedini neoperativni lifting lica

Kleopatra je prva koristila zlatne žice kako bi smanjila bore lica. Zlato se i dalje koristi u tu svrhu, kao i razni drugi materijali.

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

Pitajte doktora Kaliternu

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah

01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

*Vaša privatnost je apsolutno sigurna i Vaša pitanja čita isključivo doktor Kaliterna

Pitajte doktora Kaliternu