Tehnologije

Plasmage

Patentirana PRVA FRAKCIJSKA plazma izuzetno precizna za izvođenje ne ablativnih tretmana sa mogućnošću podešavanja snage i frekvencije. Koristi se za tretmane blefaroplazme - podizanje i zatezanje očnih kapaka - nekirurška blefaroplastika, ksantelazma, akne, bore, lentigo, ožiljci, fibromi, te za tretmane biostimulacije - pomlađivanja kože.

Injekcijski radio valovi

Frakcijski radio valovi su bili velika revolucija za pomlađivanje lica, zatezanje kože, smanjenje strija i ožiljaka. Dr Kaliterna je 2007. prvi u svijetu počeo koristiti tu tehnologiju te osmislio niz indikacija primjene ove tehnologije bazirane na dermaroleru tj. valjku s iglicama, koje rade mikroskopska oštećenja kože pomoću plazme. Radio valovi stvaraju plazmu u cilju zamjene starog kolagena za novi kolagen. Iz svake iglice nastaje plazma koja oštećuju površinu kože i ispod kože kako bi nastao novi kolagen. Nedostatak metode je bila bol i nemogućnost regulacije dubine oštećenja kože.

Nekoliko godina kasnije nastaje tehnologija tzv. injekcijski radio valovi koji su usavršena verzija tj. zamjena za frakcijske radio valove. 

Lipoliza

LIPOLIZA - JEDINA PRAVA LIPOLIZA: LASERSKA LIPOLIZA I THERMI

ŠTO JE LIPOLIZA?

Lipoliza je trajno uništenje masnih stanica koje iz tijela izađu putem mokraće, pri čemu se masne stanice ne vade iz tijela kao što je slučaj pri tretmanu liposukcije. Koristi se za uklanjanje manje količine masnog tkiva na regijama gdje unatoč vježbi i prehrani ne možemo ukloniti masne naslage, npr.  trbuh, bokovi i podbradak. Koriste se brojni tretmani i uređaji za lipolizu, no samo neki od njih imaju pravi efekt lipolize. Znanstveno dokazani djelotvorni tretmani lipolize su laserska lipoliza i uređaj Thermi, koji postepenim i kontroliranim zagrijavanjem  unište masnu stanicu ciljano bez oštećenja okolnog tkiva. Oba uređaja imaju isti princip djelovanja. Posebnom iglom, kanilom, kontrolirano se zagrijava potkožno tkivo. Istovremeno je izražen efekt zatezanja kože i topljenja masnog tkiva. Ovisno o efektu koji želimo postići, zatezanje kože ili topljenje masnog tkiva, koristi se druga tehnika rada. To je minimalno invazivan tretman koji se radi ambulantno pod lokalnom anestezijom te klijent nakon tretmana ide kući. Tretman je bezbolan. Potreban je svega 1 tretman.

Uklanjanje tetovaža STARWALKER tehnologijom

ŠTO JE PICO LASER ?

Da bi se uništio pigment, tj. tetovaža, potrebna je velika snaga lasera u što kraćem vremenskom roku. Uobičajeni laseri za uklanjanje tetovaža koriste trajanje laserskog impulsa od 0,000 000 009 s. Pico laseri kao što je Starwalker, koriste laserski impuls od 0, 000 000 000 009 s! To je razlog zašto su najbolji za uklanjanje tetovaža. 

Biostimulatori kolagena: Ellanse

ŠTO SU BIOSTIMULATORI KOLAGENA?

Biostimulatori kolagena su prirodne tvari dobivene laboratorijskim putem u svrhu prirodnog poticanja razvoja novog kolagena, a u svrhu oblikovanja i pomlađivanja lica. Sastoje se od nosača, tj. neutralnog dijela, i aktivne supstance. Nisu životinjskog niti bakterijskog porijekla te ne izazivaju alergije. Razgrađuju se i izlučuju iz tijela u cijelosti. Zbog svega navedenog su i najsigurniji. Nakon razgradnje nema pogoršanja niti ovisnosti, a lice znatno bolje izgleda.

Femi tight – revolucija u laserskom ne agresivnom pomlađivanju kože

Laser CO2 je poznat po tome što daje jako dobre rezultate ali je izrazito agresivan te iziskuje dug oporavak i brojne komplikacije. Razlog tome je što CO2 laser u cijelosti oštećuje površinu kože. Kako bi zadržali dobre rezultate, bez dugog oporavka, komplikacija i ne agresivnosti tretmana, urađen je frakcijski CO2 laser. Frakcijski CO2 laser radi mikroskopska oštećenja ispod kože, zbog čega nije agresivan. Zadnja faza razvoja CO2 lasera je tzv. Femi Tight kojim se koža ne oštećuje nego se koristi toplina u svrhu zagrijavanja potkožnog tkiva, što ima jak efekt pomlađivanja, stvaranja novog kolagena i učvršćivanja kože

Thermi RF: najveća revolucija oblikovanja lica i tijela

ŠTO JE THERMI RF?

Thermi RF je uređaj koji koji koristi radio valove u svrhu oblikovanja lica i tijela, te spada u posebnu kategoriju minimalno invazivnog uređaja. Možemo reći da se radi o uređaju koji kombinira tretman liposukcije i neinvazivne tretmana oblikovanja i zatezanja kože i tijela, a daje rezultate invazivnih tretmana kao što su operacija i liposukcija.

Laserska liposukcija

U Poliklinici Poliderma koristimo najnoviji laser Lipo life 3 G firme Alma lasers, najveću revoluciju u svijetu laserske liposukcije koja je temeljito promjenila pojam liposukcije, a osobito pojam laserske liposukcije. 

Soprano Ice Platinum laser Limited edition

Soprano Ice Platinum laser

Jeste li znali da tijekom života žena prosječno uklanja dlačice 10 000-15 000 puta? Pri tome često nastaju upale, urastaju dlačice, javljaju se pigmentacije i ožiljci. Potrošite novac i živce, a ne riješite problem. Iskoristite pogodnosti koje Vam pružamo kako bi sve to postala prošlost! Trajno uklonite neželjene dlačice i zaboravite na bolna i nelagodna uklanjanja istih.

U Polikliniku Poliderma, među prvima u Europi, stigao je laser Soprano ICE Platinum Limited edition - najnovije, revolucionarno i tehnološko dostignuće za uklanjanje dlaka, od kada se laser počeo koristiti u tu svrhu.

Med Contour Multipower Face lifting

ŠTO JE MED CONTOUR MULTIPOWER FACE LIFTING? 

Dobro poznat i provjeren aplikator iz uređaja Med Visage, remek djelo današnje tehnologije, jedini uređaj koji istovremeno kombinira radio valove i ultrazvučnu energiju u svrhu pomlađivanja i oblikovanja lica, vrata i dekoltea.

Kombinacija raznih oblika energija koja se istovremeno koristi daje najbolje rezultate zbog čega je Medivisage aplikator najefikasniji neinvazivni uređaj koji daje rezultate poput agresivnijih tretmana.

Plexr

Što je Plexr?

Plexr je najnoviji neinvazivni uređaj koji koristi tehnološku inovaciju baziranu na plazmi kako bi zamijenio kirurgiju te označava novu smjernicu u estetici. Predstavlja takozvanu "soft" ili "meku" kirurgiju s rezultatima poput onih koji se dobivaju operacijom. Koristi ionizirani zrak u kojem se stvara iskra poput munje, tj. Plazma koja zagrijava tkivo uz jak efekt zagrijavanja i zatezanja kože. Pri tome dolazi do biostimulacije tj. Poticanja prirodnog procesa obnove kože uz razvoj novog kolagena i pomlađivanja kože.

TR peeling: put do savršenog lica

TR peeling je najnoviji TCA peeling koji je najveća revolucija u peelinzima do sada, jer ne oštećuje kožu, a ima drastične rezultate bez oporavka. 

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

Pitajte doktora Kaliternu

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah

01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

*Vaša privatnost je apsolutno sigurna i Vaša pitanja čita isključivo doktor Kaliterna

Pitajte doktora Kaliternu