Zašto sada započeti tretmane oblikovanja tijela i uklanjanja celulita?

tretmani oblikovanja tijela i uklanjanja celulita

Većina žena radi veliku grešku jer započinju s tretmanima par tjedana pred odlazak na more. U prosjeku je potrebno minimalno 6 tretmana za što je potrebno oko 50 dana radi nužnog razmaka među tretmanima.

Kada se zbroji jos 30 do 60 dana za vidljive početne rezultate, tada je jasno zašto je kasno početi s tretmanima u ljetnim mjesecima - rezultati se neće vidjeti tijekom ljeta nego pred Božić. Ako se tretmani započnu tijekom zime, tada se maksimalni rezultati vide krajem proljeća tj. početkom ljeta, što je idealno doba pred godišnji odmor.

Upravo iznavedenih razloga, sada je idealno vrijeme za započeti s anticelulitnim tretmanima jer rezultati postupno postaju sve bolji 30 do 60 dana nakon poslijednjeg tremana.

Što postižete tretmanima?

  • Uklanjanje celulita
  • Oblikovanje stražnjice
  • Smanjivanje opsega trbuha
  • Zatezanje viška kože trbuha nakon poroda ili debljanja
  • Oblikovanje trbuha i struka
  • Zatezanje bedara uz oblikovanje koljena

Koji uređaj odabrati?

Med Contour Multipower poznat i kao uređaj za neinvazivnu liposukciju, kombinirajući ultrazvuk, radiofrekvenciju i drenažu, dubinski uklanja celulit i masno tkivo te istodobno zateže i zaglađuje kožu. Koristi se za smanjenje obujma trbuha i bedara kada je cilj ukloniti masne naslage.

Više o uređaju i tretmanu pročitajte ovdje

(https://www.poliderma.hr/Tehnologije/MedContour-Multipower-platforma)

Venus Legacy djeluje po principu radio valova. Radio valovi se temelje na elektromagnetskoj energiji koji prolazom kroz kožu, stvaraju toplinu uslijed koje dolazi do oštećenja vezivnog tkiva što je osnova pomlađivanja svih tretmana. Uslijed oštećenja organizam stvara novi kolagen uz jačanje oštećenog vezivnog tkiva. Metabolizam se ubrzava te masne stanice smanjuju svoju veličinu. Koristi za zatezanje kože uz istovremeno uklanjanje masnih naslaga.

Više o samom uređaju i tretmanima pročitajte ovdje

( https://www.poliderma.hr/Tehnologije/Venus-Legacy-Revolucija-oblikovanja-lica-i-tijela)

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

Pitajte doktora Kaliternu

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah

01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

*Vaša privatnost je apsolutno sigurna i Vaša pitanja čita isključivo doktor Kaliterna

Pitajte doktora Kaliternu