Savjeti tima

pet, 31. 8. 2018.

Kako regenerirati kožu lica nakon ljeta?

Regeneracija lica kože

Nakon godišnjeg odmora i utjecaja sunca i mora, pri povratku u realnost i svakodnevnu rutinu uočavamo i posljedice ljeta na našoj koži. Isušena koža bez sjaja, smeđe mrlje u obliku pigmentacija, kapilare, akne.. najčešće su boljke svake žene tokom ljeta. Osim povratka na posao i u svakodnevnu rutinu, nakon odmora potrebna je na neki način i obnova, osobito kože.

Uslijed izlaganja suncu i moru, potrebno je regenerirati kožu jer koža pamti sva oštećenja kao i pravilnu i djelotvornu njegu. Uslijed utjecaja okoliša na kožu, ljeti koži nedostaje vode i hidracije za odvijanje funkcija neophodnih za njenu elastičnost i zdrav tonus, a pore postaju začepljene, što uzrokuje razne kožne probleme.

Detaljna analiza lica uređajem VISIA

Ljetni mjeseci i izlaganje suncu znatno i vidno oštećuju našu kožu, čega možda nismo ni svjesni, dok se ne uradi detaljna analiza stanja kože.

Veoma je važno koži vratiti sjaj i hidrataciju uz dubinsko čišćenje lica i začepljenih pora te potaknuti dublje slojeve kože na rast elemenata koji održavaju tonus i čvrstoću kože. Kako biste uvidjeli pravo stanje svoje kože, preporučamo detaljnu analizu lica uređajem Visia, a nakon pregleda, bezbrižno se prepustite u ruke našeg stručnog tima!

Dubinsko čišćenje lica uređajem Hydrafacial i laserski tretmani

Osnovni preduvjet oporavka kože nakon ljeta je detaljno, dubinsko čišćenje lica, koje uključuje dubinsko čišćenje pora u svrhu obnove i pomlađivanja kože i uklanjanja posljedica štetnog utjecaja okoliša. Nakon ljeta koža je suha, dehidrirana, oštećena, a nerijetko se pojavljuju i miteseri i akne. Kako bismo kožu dubinski obnovili i vratili joj sjaj, nužno je uraditi određene tretmane. Laserski tretmani lica predstavljaju najučinkovitije rješenje ovoga problema, no prvo je potrebno uraditi tretman uređajem Hydrafacial, kojim se s površine kože uklanjaju mrtve stanice, bakterije i mikroorganizmi koji začepljuju pore. Dovoljan je jedan tretman laserom koji je bezbolan, a oporavka nema. Laseri učinkovito uklanjanju pigmentacije, mitesere, odčepljuju pore, rade piling kože obnavljaju kolagen i daju licu novu svježinu.

U Polidermi nudimo najveći broj laserskih tretmana lica za svaki tip kože i svaku vrstu problema. Trenutni u ponudi imamo i posebne pogodnosti na tretmane regeneracije i obnove kože, a više pročitajte ovdje:
https://www.poliderma.hr/Akcije/Pruzite-svom-licu-potpunu-regeneraciju-i-zablistajte

Svoj termin zakažite na broj telefona: 01 48 28 961

NAPOMENA: ukoliko se odlučite uraditi tretman lica, pregled dermatologa i analiza lica uređajem Visia su GRATIS

Posjetite nas na adresi:

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284 D / 4. Kat, poslovni centar Almeria, Zagreb

Online naručivanje 

Pošaljite nam Vaš upit na: poliderma@poliderma.hr

Posjetite naš Youtube kanal: https://www.youtube.com/user/PolidermaTV

Posjetite našu Facebook stranicu: https://www.facebook.com/Poliderma/
Posjetite našu Instagram stranicu: https://www.instagram.com/poliderma/

www.poliderma.hr

Obročno plaćanje moguće je sljedećim karticama:
American Express: do 6 rata
Diners: od 6 do 12 rata.
Zagrebačka banka: Maestro, Mastercard i Visa do 24 rata.

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

Pitajte doktora Kaliternu

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah

01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

*Vaša privatnost je apsolutno sigurna i Vaša pitanja čita isključivo doktor Kaliterna

Pitajte doktora Kaliternu