RECITE ZBOGOM PRVIM BORAMA UZ MEZOTERAPIJU: Odaberite tretman i predbilježite se za popust

RECITE ZBOGOM PRVIM BORAMA UZ MEZOTERAPIJU: Odaberite tretman i predbilježite se za popust

Nakon završetka izolacije, vaša koža zahtijevat će njegu i oporavak za koje tijekom izolacije nije bilo prilike. Odaberite između najboljih tretmana, kombinacija i seruma već danas! 

PRP tretman uz Mesopen tehnologiju

PRIJE 2.000,00 kn / AKCIJA 1.500,00 kn

Krvna plazma iz koje se posebnom tehnologijom izdvajaju faktori rasta, svojevrsna je regenerirajuća esencija koja poboljšava rad stanica uz izuzetno jak efekt obnove i pomlađivanja kože.

Izvodi se Mesopen uređajem koji uz pomoć sitnih iglica duboko prodire ispod površine kože kako bi se stvorili kanali i mikroskopska oštećenja kože koja stvaraju fantastičan poticaj dodatne aktivacije matičnih stanica i faktora rasta za kvalitetniji rezultat.

Mezoterapija: Dermafrack ili Mesopen tehnologijom

Mezoterapija se koristi u svrhu osvježenja i pomlađivanja lica te je idealna kao tretman za prevenciju starenja u kojem se koristi Mesopen tehnologija za apliciranje raznih tvari u brojne svrhe – pomlađivanje, jačanje cirkulacije i vraćanje sjaja.

U ovoj posebnoj ponudi možete birati između pet vrsti seruma i dva vrhunska uređaja.

Cytocare 516

PRIJE 1.000,00 kn / AKCIJA: 800,00 kn

  • Sastoji se od hijaluronske kiseline i aminokiselina koje su većinski udio sastava aplikatora. Poboljšava kvalitetu kože, popunjava fine linije, održava hidrataciju te održava sjaj.

Cytocare 715

PRIJE: 1.500,00 kn / AKCIJA 1.200,00 kn

  • Dizajniran je za prevenciju starenja. Ukoliko želite zadržati svoj mladenački sjaj, tada vam Cytocare 715 može pomoći jer u sebi sadrži bogati sastav hijaluronske kiseline.

Photoaging otopina

PRIJE 1.200,00 kn / AKCIJA 1000,00 kn

  • Sastoji se od hijaluronske kiseline, taurina, idebenona i vitamina C. Prvenstveno je namijenjen pomlađivanju – stimulira razvoj kolagena vitaminom C, štiti kožu od slobodnih radikala te hidratizira kožu hijaluronskom kiselinom.

Spoj glikolne kiseline i oligoelemenata

PRIJE 700,00 kn / AKCIJA 490,00 kn

  • Namijenjeni su liječenju akni te su intenzivan, obnavljajući tretman uz piling kože. Idealan je za kožu koja ima bore, pigmentacije, akne, proširene pore, grubu teksturu i nedostatak sjaja.

Formula 20% vitamin C

PRIJE 800,00 kn / AKCIJA 560,00 kn

  • Namijenjena je pomlađivanju te posvjetljuje i učvršćuje kožu istovremeno smanjujući pojavu sitnih linija i bora.

EG Factor Repair

PRIJE 1500 / AKCIJA 1200,00 kn

  • Sredstvo protiv starenja koje se sastoji od mješavine nanokapsuliranih faktora rasta i hijaluronske kiseline. Povećava elastičnost, teksturu i izgled kože.

KAKO SE PREDBILJEŽITI?

Predbilježite se već danas slanjem email poruke na adresu narucivanje@poliderma.hr i ostvarite pravo na na neviđeno dobru cijenu naših najpopularnijih tretmana, i kombinacija tretmana.

Zbog dogovora o terminu, kontaktirati ćemo vas nekoliko dana prije otvaranja, a u skladu s uputama Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu RH glede trenutne epidemiološke situacije u RH.

Predbilježbe po povlaštenoj cijeni primamo do 15. svibnja 2020. Akciju je moguće iskoristiti u poliklinici Poliderma do 1. kolovoza 2020. Prijavite se što prije i osigurajte svoj termin!

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

Pitajte doktora Kaliternu

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah

01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

*Vaša privatnost je apsolutno sigurna i Vaša pitanja čita isključivo doktor Kaliterna

Pitajte doktora Kaliternu