PAKET OBLIKOVANJA TIJELA Venus Legacy ili Med Contour Multipower 4+2 gratis = 6.000 kn

PAKET OBLIKOVANJA TIJELA Venus Legacy ili Med Contour Multipower  4+2 gratis = 6.000 kn

Jedino u poliklinici Poliderma, po najpovoljnijoj cijeni pronađite najučinkovitije uređaje na jednom mjestu: Venus Legacy i Med Contour Multipower platformu.

Kako bismo postigli najbolje rezultate u Polidermi primjenjujemo individualan pristup svakom klijentu kreirajući najbolju opciju i kombinaciju tretmana za postizanje najboljih rezultata. Jesen i zima inače su idealni za početak primjene ovih tretmana jer su konačni rezultati vidljivi tek nakon šest mjeseci. Pokažete svoje tijelo u punom sjaju i formi!

PAKET TRETMANA OBLIKOVANJA TIJELA

4 tretmana + 2 gratis = 6.000,00 kn

MED CONTOUR MULTIPOWER ILI VENUS LEGACY

Neinvazivno oblikovanje tijela popularnim uređajima MedContour Multipower i Venus Legacy, godinama su najtraženiji tretmani u borbi protiv celulita, masnih naslaga i viška kože.

Med Contour Multipower

Med Contour Multipower svojim ultrazvučnim djelovanjem topi masne stanice koje se potom urinom izbace iz tijela. Narančina kora nestaje, a koža ostaje glatka i meka na dodir uz popravljen tonus. Jednim tretmanom se gubi čak I do 2 cm obujma tijela!

Venus Legacy

Venus Legacy, uz radio valove koji se temelje na elektromagnetskoj energiji, stvaraju toplinu uslijed koje dolazi do oštećenja vezivnog tkiva, što je osnova pomlađivanja. Uslijed oštećenja, organizam stvara novi kolagen i snažno jača oštećeno vezivno tkivo.

Metabolizam se ubrzava, a masne stanice smanjuju svoju veličinu pri čemu dolazi do jakog efekta zatezanja i pomlađivanja kože.

Predbilježite se već danas slanjem email poruke na narucivanje@poliderma.hr i izravno na telefonski broj 01 4828 961.Plaćanje je moguće i na rate.

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

Pitajte doktora Kaliternu

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah

01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

*Vaša privatnost je apsolutno sigurna i Vaša pitanja čita isključivo doktor Kaliterna

Pitajte doktora Kaliternu