Osvježite i pomladite svoju kožu pomoću mezoterapije!

Osvježite i pomladite svoju kožu pomoću mezoterapije!

POSEBNA PONUDA: - 30% (cijena ovisi o vrsti seruma)

U ovoj posebnoj ponudi možete birati između:

ü  pet vrsti seruma

ü  ili PRP tretmana

  • 1.000,00 kn 700,00 kn - Cytocare 516  sastoji se od hijaluronske kiseline i aminokiselina. Poboljšava kvalitetu kože, popunjava bore, održava hidrataciju te održava sjaj.
  • 1.500,00 kn 1.050,00 kn - Cytocare 715 namijenjen je za prevenciju starenja. Ukoliko želite zadržati mladolik izgled, tada vam Cytocare 715 može pomoći jer u sebi sadrži bogati sastav hijaluronske kiseline.
  • 1.200,00 kn  840,00 kn - Photoaging otopina sastoji se od hijaluronske kiseline, taurina, idebenona i vitamina C. Namijenjen je pomlađivanju, stimulira razvoj kolagena vitaminom C, štiti kožu od slobodnih radikala te hidratizira kožu hijaluronskom kiselinom.
  • 700,00 kn  490,00 kn – Spoj glikolne kiseline i oligoelemenata  namijenjen je liječenju akni te je intenzivan, obnavljajući tretman uz piling kože. Idealan je za kožu koja ima bore, pigmentacije, akne, proširene pore, grubu teksturu i nedostatak sjaja.
  • 800,00 kn  560,00 kn - Formula 20% vitamina C namijenjena je pomlađivanju te posvjetljuje i učvršćuje kožu uz istovremeno smanjivanje pojave sitnih linija i bora.
  • PRP tretman - tretman krvnom plazmom iz koje se posebnom tehnologijom izdvajaju faktori rasta čime regenerira i poboljšava rad stanica uz izuzetno jak efekt obnove i pomlađivanja kože.

Izvodi se Meso Pen uređajem koji uz pomoć sitnih iglica duboko prodire ispod površine kože kako bi se stvorila mikroskopska oštećenja kože - oni stvaraju fantastičan poticaj dodatne aktivacije matičnih stanica i faktora rasta!

  • PRP tretman
2.000,00 kn1.400,00 kn

Mezoterapija se koristi u svrhu osvježenja i pomlađivanja lica te je idealna kao tretman za prevenciju starenja. Tretman se koristi u brojne svrhe:

  • pomlađivanje,
  • jačanje cirkulacije
  • i vraćanje sjaja.

 

Svoj termin rezervirajte već danas pozivom na broj 01/4828-961 ili slanjem e-mail poruke na adresu narucivanje@poliderma.hr

Posebna ponuda vrijedi od 1. rujna do 30. rujna 2020. godine.

 

 

 

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

Pitajte doktora Kaliternu

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah

01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

*Vaša privatnost je apsolutno sigurna i Vaša pitanja čita isključivo doktor Kaliterna

Pitajte doktora Kaliternu