4D pomlađivanje lica + VISIA analiza gratis

4D pomlađivanje lica + VISIA analiza gratis

Nepravilnosti lica postaju prošlost, a pomlađivanje sadašnjost! Iskoristite posebnu blagdansku ponudu u Polidermi

Fotona, naš efektivan uređaj za pomlađivanje kože lica, nudi program obnove i pomlađivanja kože, ublažavanja i uklanjanja manjih nepravilnosti kako bi koža izgledala kvalitetnije i svježije te se popravila njena struktura, a potom i regenerirala. Sadrži opciju 4D – četiri koraka kojima se postiže kompletno pomlađivanje lica.

Kako djeluje 4D Pomlađivanje lica? 

Princip tretmana je da se laserom, kroz usta, popravlja struktura kože tretiranjem kroz sluznice kako bi se oblikovali lice i obrazi, a potom se koristi frakcijski laser kako bi se postiglo ujednačavanje tena, ujedno zaglađuje kožu i uklanjaja sitne nepravilnosti. Pomoću Piano uređaja, lasera koji radi vanjsko zagrijavanje kože, popravlja se kvaliteta kože učvršćivanjem i zatezanjem, dok je sami proces potpuno bezbolan. Zatim se koristi Erbium laser koji uklanja nepravilnosti s kože te se time može pojaviti crvenilo koje može potrajati jedan do dva dana.

CIJENA TRETMANA: 5 000,00 kn

Koji su koraci u 4D pomlađivanju lica? 

  1. Frakcijski laser kroz usta – popravlja se struktura kože tako da se tretira kroz sluznice, kako bi se oblikovalo lice i obrazi te ublažile nazolabijalne bore.
  2. Frakcijski laser na površini lica – ujednačava ten, zaglađuje kožu i uklanja sitne nepravilnosti te time i čisti pore.
  3. Piano uređaj – laser koji radi vanjsko zagrijavanje kože, potpuno bezbolno, te time učvršćuje kožu lica, a zatezanjem se poboljšava kvaliteta kože.
  4. Erbium laser – kao posljednji korak, laser koji uklanja nepravilnosti s kože poput ožiljaka i pora.

Rezervirajte svoj termin već danas, a za više informacija kontaktirajte nas putem web stranice www.poliderma.hr ili putem telefona na broj 00385 1 4828 961. Ponudu možete iskoristiti do 15. siječnja 2020. godine.

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

Pitajte doktora Kaliternu

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah

01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

*Vaša privatnost je apsolutno sigurna i Vaša pitanja čita isključivo doktor Kaliterna

Pitajte doktora Kaliternu